Home

woensdag 29 februari 2012

Thierry Mugler "Womanity"
















Iedereen kent (denk ik) Angel van Thierry Mugler, ik ben benieuwd of Womanity ook zo bekend zal worden die zelfde mening is aan de critici bedeeld. Angel is zo'n top hit geworden het wordt op de Zwarte Markt als meest gekopieerd.

dinsdag 28 februari 2012

Winactie....Sieradenset























BAM!! Het is weer tijd voor een leuke winactie. Sinds de start van HollandaBeauty is er al een mooie Versace Pallete winactie geweest en afgelopen week is de naaldhakplakbandhouder met een winactie van "van Haren" vergeven. Mijn blog is snel groeiende en dat moet gevierd.

maandag 27 februari 2012

Nailart Grijs met een Spetter


Deze nailart vind ik persoonlijk heel leuk omdat het echt wel art is maar feitelijk super easy te maken is en je kunt het bij veel outfits dragen en met diverse kleuren combinaties maken. Ik geeft je stap voor stap uitleg van deze Nailart.

zondag 26 februari 2012

The Style of.......Britt Dekker


















Ik heb even getwijfeld of Britt nu direct de persoon voor mijn beautyrubriek "The Style...of""  is. Doorslag ze is bijzonder, naïef, grappig. Britt Dekker is één van de meest gegooglde dames, ze is van de week een officiële twintiger geworden en een enorme Twitteraar met lots of followers (ze heeft nu even een Twitter verbod van RTL 4 opgelegd gekregen) en inmiddels is ze ook een Youtube hit omdat ze briljant wordt geimiteerd. Ze is toch echt groot geworden door de social media en dat spreekt "ons" bloggers dan ook wel weer heel erg aan.

zaterdag 25 februari 2012

Bobbi Brow's Neon Nude Collectie











Bobbi Brown presenteert deze lente haar bekende "nude make-up lijn" met veel felle neon tinten op de lippen en ogen. De look kan gecombineerd worden met de combinatie nude en neon maar je kan ook eens lekker gaan knallen met complete neon look. In februari 2012 kan iedereen bij de Bobbi Brown counters kennismaken met de Neons & Nudes collectie. De collectie bestaat uit een aantal gelimiteerde producten

vrijdag 24 februari 2012

Shopping...HongKong




















HongKong ik was er vorig jaar in de winter voor een stopover richting Vietnam. Om eerlijk te bekennen vond ik het afhankelijk heerlijk dat het voor een stopover van 4 dagen was en niet voor weken want HongKong leek me toch wat vies en vol. Maar jeetje daar heb ik me even goed op verkeken.

donderdag 23 februari 2012

Vega Magazine

















Vega is een magazine voor vegetariërs en flexitariërs met veel fair fashion, food en beauty en de hoofdredacteur is Debby Gerritsen. Ik ben zelf geen vegetariër, want ik eet wel vis en vlees, maar sinds enkele jaren eet ik veel minder vlees simpelweg omdat ik het steeds minder lekker vind en dat is ook gekomen door reportages over "kiloknallers etc".Op wereld dierendag was de lancering van het eerste Vega magazine. Het magazine Vega vind ik Stijlvol, kleurrijk, maar toch chique.

woensdag 22 februari 2012

How to.......Ponytail























Ik vind het zelf wel weer tijd worden voor een leuke blogpost over “Hair”. Vandaag lijkt het me leuk om de staart ook wel bekent in tutorial wereld onder de naam “ponytail” eens te behandelen.

dinsdag 21 februari 2012

Photo Show of my life

Vandaag wil ik jullie graag wat foto's van mijn afgelopen weken laten zien. Als het bevalt laat ik vaker foto's zien zodat jullie een kijkje achter de schermen van de blogster HollandaBeauty krijgen die ook wel luistert (althans een poging doet) naar de naam Marieke.

zondag 19 februari 2012

Een heerlijke geur... met Rituals












In de winter is het altijd gezellig om kaarsjes aan te steken en een lekker geurtje te laten branden. Of je kan ook kiezen voor de Rituals geurstokjes.

H&M Home Spring/Summer 2012















H&M heeft sinds enkele jaren ook een geweldige "Homewear" en zoals eigenlijk is het concept hetzelfde als dat van hun kledinglijn. De interieur lijn van H&M is ook altijd actueel aan de trend van dit moment, kwalitatief goed en voor een betaalbare prijs te koop. Ja dan wordt het een succes!

zaterdag 18 februari 2012

Make up tips van Youtube














Tijden veranderen daar waar we vroegen nog op de deurmat lagen om de Fancy op te vangen en compleet door te spitten op zoek naar afbeeldingen van make up en met geluk een stappenplan, tegenwoordig loggen we even in op Youtube en vliegen de make up tips ons visueel om de ogen.

donderdag 16 februari 2012

Dior New Look Spring/Summer

 












Dior heeft gisteren haar website compleet geupdated en de website is super gaaf omdat er heel veel backstage filmpjes zijn bijgevoegd.

Niet vergeten winactie!!


Vergeet je niet mee te doen aan de Winactie de zie mijn eerdere artikel, Facebook van Haren.
Het zou ook leuk zijn als je me volgt op Facebook en/of, twitter en/of Bloglovin. Ik zeg bijna gegarandeerd succes in ieder geval eeuwige roem en altijd de laatste en leukste updates uit beautyland, haha!!

The Style of.....Adele



















Ik vind de muziek van Adele super leuk, ik heb inmiddels ook de DvD van Adele live at the royal albert hall in huis en wouh wat is ze goed en wat een persoonlijkheid. Dit en haar enorme prijzencircus afgelopen weekend op de Grammy's is natuurlijk aanleiding om Adele uit te lichten in de Style of....

woensdag 15 februari 2012

Bobbi's Pretty Powerful compagne



















Hey Beautyliefhebbers vanochtend heb ik een leuke winactie gepubliceerd (al zeg ik het zelf haha) doe je mee? Een winactie is niet echt een artikel daarom vandaag nog een kort bericht ik vraag graag de aandacht voor de leuke facebook actie van Bobbi Brown, ja ook in Nederland is nu een officiele Bobbi Brown Facebook. Wist jij dat al?

Winactie Naaldplakbandhouder!!!!


Huh wat een gaaf een Naaldhak ter decoratie, cool! Deze reactie hoor ik veel nadat mijn prachtige plakbandhouder op mijn bureau tussen de brandweermannen aan het pronken is. Maar daarna zeg ik kijk eens goed hij is ook functioneel het is namelijk een plakbandhouder.

dinsdag 14 februari 2012

I Love....

Kennen jullie de lekkere producten van I love…al? Hoe toepasselijk is het om vandaag Valentijnsdag deze “rode” heerlijke eyecandy verzorgingsproducten eens even in het “Liefdelicht te zetten”.

maandag 13 februari 2012

Workshop Nailart One Stroke

Afgelopen zaterdag heb ik met een vriendin de nailart workshop "one stroke" in nailcenter Lelystad gevolgd. Deze workshop werd op vakantieveilingen geveild en kost p.p. 100 euro. Met 44 euro was ik de hoogste bieder en mocht ik met twee personen de nailart workshop volgen.

zondag 12 februari 2012

Review: Parfum Hugo Boss Orange


















Hugo Boss Orange is al een tijdje op de markt maar toch ga ik de geur reviewen omdat ik jullie graag op de hoogte breng van één van mijn lievelingsgeuren.

zaterdag 11 februari 2012

Hebben of Hype...


Ben jij ook verslaafd aan het lezen en volgen van beautyblogs? Ik kan werkelijk niet genoeg krijgen van blogs en dat is natuurlijk één van de drijfveren om zelf een blog bij te houden.




donderdag 9 februari 2012

Skieën, bescherming en outfit













Ahhhh vandaag ben ik een dagje skiën in Bottrop (een indoor skibaan in Duitsland) ik ben wel eens op wintersport geweest een weekje in Kirchberg en één keer vaker in Bottrop.

The Style of Lieke van Lexmond



















Hadden we vorige week nog de internationale topper Beyoncé komt deze week de nationale topper Lieke van Lexmond.

woensdag 8 februari 2012

Orly, Cool Romance











Orly Cool Romance komt met een nieuwe collectie YES. En zoals jullie weten zijn de pastelkleuren hot dit najaar.

And the winner is…….















Afgelopen zondag heb ik mijn eerste winactie gepubliceerd and the winner is…..Nee voordat ik haar naam ga zeggen wil ik eerst nog wat kwijt. Ik ben zo ongelofelijk blij met de leuke en lieve reacties die ik heb ontvangen.

maandag 6 februari 2012

How to: Big Hair





















Een blijvende beautytrend: volumineus haar. Voor meiden met fijn en futloos haar is het moeilijk om dit soort kapsels te creëren, hierbij enkele tips om zelf (langdurig) big hair te maken. Okay het bovenstaande plaatje slaat misschien iets door haha maar een look als Cheryl Cole (onderstaand) wil iedereen wel hebben. Mooi Big verzorgend glansend haar.
© reuters

Body Shop, Chocomania producten














Speciaal voor de chocoholics heeft The Body Shop een fijne chocolade-verzorgingslijn gemaakt. De lijn bestaat uit een shower cream, een body lotion, body butter, lip butter (yum!), body scrub en heerlijke hartvormige zeepjes!

zondag 5 februari 2012

Win Actie!!!!!















Lieve Bezoekers, tijd voor een eerste winactie op www.hollandabeauty.nl.
Alle beautyblog bezoekers zijn ongetwijfeld gek van make up, zeker als het eyecandy is.Tja en van make up kun je nooit genoeg hebben dus misschien is hier jouw kans je stash uit te breiden met een geweldige Quatro Versace Eyeshadow!!!  Het zijn vier prachtige roze-paars tinten in een luxe verpakking.

zaterdag 4 februari 2012

Pastel zó 2012!!!

De Elle had het al gezien de cover sierde met Lady Gaga met een prachtige pasteltinten cover look. In korte tijd komen veel "dure" Make up merken (Givency, Dior, Chanel) met een prachtige pasteltinten makeup lijn maar ook de fashion industrie neemt dit over. Of waren ze de trendsetter hiervan, uhh wat was er eerder het kip of het ei. Ach Whatever we kunnen ons heerlijk vergapen aan pasteltinten op Make up en Fashion gebied, kijk je mee?

donderdag 2 februari 2012

Tour de Barcelona




















Sinds mijn vriendin van plan is op haar eigen bedrijf te gaan starten in Barcelona zijn we uiteraard op voor verkenning geweest in de geweldige stad BARCELONA.Waar haar neus richting art en entertainment ging ging mijn neus inclusief mijn voetjes veelvuldig op zoek naar de mooiste beautywinkels in Barcelona. Kijk je met me mee?

Win een reis naar Parijs met Glossybox











Via Glossybox en Twitter werd ik op deze leuke actie van Glossybox attent gemaakt je maakt kans op een reis naar Parijs met Glossybox. Hoe gaaf is dat, een reis naar de stad van de liefde , de stad van de Eiffel toren. Waat gaaf zeg om deze prijs te winnen! Wil jij kans maken op de reis naar Parijs of één van de andere prijzen, kijk dan snel verder.

The Style of Beyoncé















Tja sommige wereldsterren hebben echt geen introductie nodig. Beyoncé Knowles waar moet ik beginnen.