vrijdag 24 juni 2011

Sale SaleSale, Sale, Sale………………………………………

Ja zeg nou zelf iedereen wil een super leuk koopje scoren. Soms heb je geluk zonder enig besef loop je toevallig een winkel in, neus je in de rekken en vind je bij toeval ook nog eens een geweldig kledingstuk die toevallig ook nog eens een keer in je maat is.Maar men zegt dat toeval niet bestaat dus hierbij wat tips van mij om leuke spullen in de Sale te scooren.

1: Bij grote knallers van populaire merken (O’Neill, Gaastra of interieurmerken als Riviera Maision) dien je te beschikken over een (VIP) uitnodiging via je mode en beautyvrienden. Maar beschik je nu niet over een tal van mode of beautyvriendjes hier de gouden tip. Social Media. Als je op op Facebook of Hyves een netwerk hebt opgebouwd, word je al snel op de hoogte gebracht.

2: Oprichter van shop a-holic geeft aan dat er in Nederland geen vaste uitverkoopmomenten zijn. Veel winkels stellen hun vast klanten op de hoogte via mailing op postcards. Schrijf je dus in bij de leuke winkels voor email of nieuwsbrieven. Wil je zekerheid ga dan naar België daar zijn de uitverkopen wettelijk vastgelegd en beginnen vaak op 2 januari en 1 juli en duren tot de laatste dag van de maand.

3: Geen zin in drukke menigtes probeer het op internet, tal van winkels we.com, hm.com, superstar etc.. hebben uitverkoop ook op internet.

4: Ga naar een land waar er economische crisis is of daar waar uberhaupt de kosten stukken lager liggen dan in NL. Bijvoorbeeld in Thailand, Vietnam etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten