dinsdag 31 januari 2012

Party!!!
Hoera, vandaag bestaat HollandaBeauty 1 maand. Okay misschien slaat het wat door om direct een feestje te bouwen maar ja één reden om het niet te doen is er ook niet. En een goed argument om het wel weer te doen wel want vandaag 1 februari is ook mijn lieve vader jarig. Inmiddels merk ik dat de eerste vaste bezoekers op mijn site een feit zijn, super leuk en onwijs bedankt.
Dus het thema is Party en dat brengt me direct op de inspiratie van deze blogpost, how to prepare a Party?


Origineel uitnodigen,

Vaak is het praktisch om een mail te sturen je kunt zelfs in de gaten houden of de mail is ontvangen en makkelijk registreren wie er wel of niet op je feestje komen, maar ach wel willen toch ook wel eens wat anders?

Stamp it:
Heb je geen zin om die stapels uitnodigingen te schrijven, maar vind je een uitnodiging via de mail een beetje onpersoonlijk? Een leuk idee is om je eigen stempel te laten maken. Dat geeft een stoer effect en is lekke makkelijk. Je kunt ook kiezen voor een plaatje of foto. Check Cutestampsandcarts.nlFotokaarten: Op fotokaarten.nl of greetz.nl kun je je eigen uitnodiging ontwerpen. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Datumprikker: Als je wilt dat écht iedereen aanwezig kan zijn op je feest an is datumprikker.nl een uitkomst. Op een overzichtelijk schema kun je precies zien wie op welke datum kan. Ook fijn: het gebruik ervan is gratis.Eten: Zorg voor leuk, gezellig en lekker eten. Bijvoorbeeld hartstikke leuke is een snoepje met een persoonlijk tintje. Zo drukt Papabubbleeen logo of je naam op het snoep. Voor het drukken van een uitnodiging of bedankje zijn lolly's ideaal. (vanaf 3.50 euro)
Een feestje wordt inderdaad nog leuker met een persoonlijk tintje en die maak je vooral door je eigen touch er aan te geven door leuke DIY's, bijvoorbeel wijnglazen met krijtverf aan de onderkant of leuke zelfgemaakt cupcake slingers.


Goedkoop, simpel en aan te passen naar je eigen kleurtjes.

Wat heb je nodig?

- Krijtbordverf (14 euro bij bijvoorbeeld Gamma)

- Plakband
- Wijnglazen duh..


Goedkoop, simpel en aan te passen naar je eigen kleurtjes.

Wat heb je nodig?

- Touw
- Cupcakehouders
- Eventueel wat houten kralen.


Hoe vier je een feestje?

Laat me weten

Adios Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten