zondag 19 februari 2012

Een heerlijke geur... met Rituals
In de winter is het altijd gezellig om kaarsjes aan te steken en een lekker geurtje te laten branden. Of je kan ook kiezen voor de Rituals geurstokjes.


De taoïsten in het oude China geloofden dat aromatische plantenextracten de ziel konden bevrijden.Het gebruik van parfums in woningen en in tempels won dan ook aan populariteit. Geurtjes werden gebruikt om kamers te reinigen, om positieve energie op te wekken en een ontspannende sfeer te creëren.

Rituals Oriental Light grijze lantaarn, prijs 17,50 euroRituals Tea Time geurkaars, prijs 14,90 euro


Rituals Scented Secrets, 17,50 euro


Rituals Tea with Love geurstokjes, prijs 22,90Rituals Wild Rose etherische olie, 12,90 euro

Rituals ontwikkelde een prachtig assortiment geurstokjes die positieve energie opwekken en een welkome sfeer scheppen: geurstokjes die lang meegaan, in een mooie transparante houder, die de kamer onderdompelen in hun heerlijke parfum. Ik ben echt verslaafd aan die heerlijke geurstokjes want ze geven enorm lang een heerlijke geur af en dat ontdekken steeds meer mensen. Ik heb de geurstokjes als ontdekt op het toilet van de Heinkenen Music Hall tot een hotel in Barcelona. Ik koop de geurstokjes altijd gewoon in de Rituals winkel in Zwolle of bij de V&D en dan kom je ook direct in aanraking met hun andere heerlijke geurproducten. En ik ben echt zo'n muppet die sommige dingen gewoon voor de heb moet hebben bijvoorbeeld hun geurkaars...haha.
Heb jij ook de geurstokjes van Rituals? En vind jij het ook zo'n heerlijke relaxe winkel? Nog aanraders?

Laat me weten

Adios Marieke

 .

2 opmerkingen:

  1. Rituals is inderdaad een heerlijke winkel om te shoppen, het ruikt er ook altijd zo lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen