donderdag 9 februari 2012

Skieën, bescherming en outfit

Ahhhh vandaag ben ik een dagje skiën in Bottrop (een indoor skibaan in Duitsland) ik ben wel eens op wintersport geweest een weekje in Kirchberg en één keer vaker in Bottrop.

Zonnebrand en lippencrème (ook met beschermingsfactor) is belangrijk tijdens het skiën. Elke skidag moet je meerdere malen zonnebrand en crème smeren om voldoende bescherming tegen de zon te hebben. Nu de dagen alweer wat langer worden en de zon steeds krachtiger zal worden, wordt zonnebrand en lippencrème nog belangrijker. 

Enkele producten ter voorbereiding op de wintersportVerder wil je natuurlijk ook wel leuk op in de Après Ski verschijnen, ff genieten van wat leuke (betaalbare outfits)Gold bodywarmer, Peak Performance € 399.95
Muts Emily Beanie, Barts € 24.99
Sjaal Emily Beanie, Barts € 29.99
Lang vest, Topshop £
25.00
Golden Moonboots, Tecnica € 79.95
Skibroek, Peak Performance € 259.95Handschoenen, Barts € 34.99


Ski-jack Electric Nite, A Diamond in the snow € 599
Skibril, Sinner € 59.95
Sport sweater, Esprit € 49.95
Black Boots, Fitflop Snugger € 79.00
Skibroek, Peak Performance € 399.95
Skisokken, Topshop £ 6.00
Zwarte tas, Asos € 39.44

Bescherm jij je goed tijdens het skieën en uberhaupt in de winter? Vind je het leuk en vind jij het belangrijk om nog wel een beetje "beautyful" een afdaling te maken?

Ben benieuwd, laat me weten

Adios Marieke

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke ski-spulletjes. Jammer genoeg heb ik nog nooit op de lange latten gestaan, en dat zal hoogst waarschijnlijk binnenkort ook niet gebeuren. Maar als het zover is dan denk ik zeker terug aan je tips. :)

    Het pakketje is trouwens vandaag aangekomen, ben er super blij mee. Dankjewel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke reactie fijn dat het pakketje is aangekomen, bottrop is overigens een aarader om een dagje te kijken of skieën wat is.

    BeantwoordenVerwijderen