Home

zondag 4 maart 2012

Coming Soon















De mooie maanden qua weer staan lekker voor de deur. Maar niet alleen het weer laat mij straks meer stralen ook de onderstaande lanceringen maken mij erg vrolijk. Graag maak ik jullie vandaag in dit artikel kennis met de "te gekke, ik kan niet wachten ik ben door het dolle heen, eindelijk wordt eens tijd" lanceringen, kijk je even mee?



1 Magazine Vogue lancering 21 maart








Ik ben uber nieuwsgierig. Nog twee weken en dan is het moment daar. Op 21 maart wordt de Nederlandse Vogue gelanceerd! Hoofdredacteur Karin Swerink en haar team laten ons de laatste weken al warmlopen voor het spiksplinternieuwe tijdschrift met de alombekende en vooraanstaande naam. NL Vogue twittert er lustig op los, plaatst op Facebook mysterieuze posts die ons nog nieuwsgieriger maken en nu staan maar liefst acht etalages van de Bijenkorf in Amsterdam geheel in het teken van de lancering van het prachtige magazine! Stuk voor stuk zijn de etalages ingericht met poppen die geweldig gestylede outfits dragen en zijn de ruiten opgesierd met de zin For the love of fashion. Je kunt er dus echt niet omheen.

Op 21 maart vindt het lanceringsfeest plaats in het warenhuis en kun je in elk filiaal de eerste, speciale Vogue ontvangen die in gelimiteerde oplage wordt verspreid. Een ware collector’s edition dus. Wil je ook een abo op dit geweldige magazine? Kijk dan snel op www.vogue.nl!
























2: Forever 21 in Nederland



















Terwijl Zara en H&M inmiddels Amerika veroveren, gaat Forever21 vanuit Amerika juist naar Europa. De grote Amerikaanse modeketen Forever 21 gaat flink uitbreiden. Eerst komen er winkels in Dublin, Birmingham, Londen en Wenen. En daarna voor ons het belangrijkste natuurlijk: nog dit jaar opent Forever21 winkels in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht! Brussel en Antwerpen, zijn in 2011 al geopend. Tenvens kunnen we tijdens onze city trips ook prettig winkelen in Parijs, Berlijn, Madrid en Barcelona. Degenen die in Amerika wel eens bij Forever21 hebben geshopt, weten dat het enorm grote winkels zijn en dat je er veel kleding tegen goedkopere (H&M/Zara) prijzen kunt kopen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de kleding van Forever21 een jonge uitstraling maar ook als je ietsje ouder bent valt er prima te shoppen.   





3. Zalando Woonspullen
Oké een beetje vals in deze rubriek want Coming Soon moet verandert worden in "op dit moment" want deze week heeft Zalando naast al haar andere producten ook woonspullen toegevoegd. Ideaal kun je direct leuke spulletjes voor je huis/slaapkamer bestellen en ze hebben een pagina vol met heerlijke geurkaarsen, en them wat wil een beautyaddicted nog meer echt super lekker kaarsen. Okay ze zijn prijzig maar je betaalt geen verzendkosten dus dit is echt super als je nu in een klein dorpje woont of niet heel centraal in Nederland hoef je de deur niet uit voor deze heerlijke kaarsen.


Compagnie de Provence Geurkaarsen € 21,75
Details voor Lollia BITTERSWEET €35,95

Wat trekt jouw aandacht het meest?
Laat me weten

Adios Marieke

9 opmerkingen:

  1. Leuk zeg! Ik ben wel benieuwd naar die Vogue!

    liefs,
    www.stylebybo.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt heel benieuwd naar de Vogue. Ga hem dan ook meteen halen zodra die uit is.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. erg leuk om te lezen! ik ben ook benieuwd naar Vogue

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow ik wist niet dat Forever21 ook naar Utrecht kwam. Super vet ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Utrecht staat op de lijst, we gaan het op de voet volgen!!

      Verwijderen
  5. Genoeg om naar uit te kijken dus :) Leuke post.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk blog ! Bedankt voor de reactie op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen