zaterdag 24 maart 2012

Hot or Not

Je hebt van die producten of trends waarvan je direct zegt Yes I want it, of dat je denkt mmm ff wennen maar soms denk je ook, No Way. Dit bracht me ter inspiratie voor een blogpost Hot or Not, kijken jullie mee?
De nieuwste trend op modegebied die al een tijdje in de winkels en op de fashionblogs is te vinden is Colour Blocking. Kleur, kleur en nog eens kleur. Kleuren die je normaal niet bij elkaar zou aantrekken, zijn nu juist de bedoeling van deze trend. Hoe feller, hoe beter en dat maakt Colour Blocking een stoer en vooral erg gaaf. Al vind ik niet al kleuren bij elkaar staan. Wat vind jij colour Blocking hot or not?


Uitgroei? 
  
Rhianna heeft nul interesse in het volgen van de regels, met name als het gaat om mode. Haar liefde voor heuptasjes,  denim-op-denim, en bizarre haircolors maakte dit duidelijk. Toch wil het niet zeggen dat het nemen van risico's altijd loont, sommige experimenten zijn wat mij betreft niet geweldig. Zo trof ik foto's van haar nieuwe coupe aan, tijdsgebrek of een bewuste keuzeVan bovenaf ziet het er bijna uit als een misplaatst, gekleurd keppeltje. Hot or not?

Pastel haar


Je ziet het steeds meer pastel kleuren in het haar, en ergens vind ik het wel wat hebben. Als je de "Face" hebt het mooi is aangebracht en je de rest van je look naturel houd vind ik het heel stoer. Voor mij dus hot maar wat vind jij? Hot or Not?Vogue Nederland
Wat vind jij is Vogue een aanwinst voor Nederland of hadden we het moeten houden bij de grootste varianten Vogue in VS en de France Vogue? Ik moet eerlijk bekennen dat ik Vogue wel echt heb moeten leren bekijken en lezen. Het is een heel classy blad met een duidelijk visie en toch wel een high fashionable level die je wel moet begrijpen. Ik ben me er echt in gaan verdiepen en heb de lancering op de voet gevolgd (hier volgt nog een blogpost over) en ik ben om, Vogue Nederland is voor mij HOT maar wat vind jij, hot or not?


Ciaté

Ciaté begint een nieuwe trend namelijk caviar nagels. Het zijn nagellakjes van Ciaté met kleine pareltjes erin ook wel caviar pearls genoemd. Nu nog niet in Nederland te koop maar dit is wel de bedoeling de foto's zijn veel belovend ik zeg deze trend is Hot, wat vind jij Hot or Not.

Vinden jullie dit een leuk artikel en is het een idee dit vaker te doen.

Laat me weten
Adios Marieke

4 opmerkingen:

 1. Ik wil misschien zelf pastelkleurtjes in mijn haren gaan doen. Maar maandag komt de kapster dus het ligt eraan wat zij adviseert. Ik zou het wel erg gaaf vinden om eens te doen :)

  Die caviaar nagels laat ik aan me voorbij gaan, dat lijkt me irritant zitten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat stoer pasteltinten in je haar ben heel benieuwd, succes bij de kapper!

   Verwijderen
 2. alles is leuk maar uitgroei, nee bah! haha

  XOXO
  http://blondefashiontale.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens dat van Rhianne is in mijn optiek inderdaad echt NIET hot haha

   Verwijderen