vrijdag 23 maart 2012

Mediterranean Flavors, Royal Effem

De Spring/ Summer collectie van Royal Effem is heerlijk fris en gebasseerd op het gevoel van verleidelijk Andalusië, de magische Côte d’Azur en de prachtige Provence.  
Ik wil jullie graag deze mooie kleurrijke en sprankelende collectie van Royal Effem laten zien. Vooral omdat ik veel met het mooie Andalusië heb het is namelijk een heerlijk vakantie bestemming. Bovendien is het make up merk van royal Effem niet heel bekend dus ik wil jullie graag even kennis laten maken met Royal Effem.FOREVER BRILLIANT GLOSS, € 18,50
Royal Effem lanceert twee schitterend nieuwe kleuren: Madreperla en Mirtillo. Als je last hebt van droge lippen in de zon is de Forever Brilliant Lipgloss een aanrader omdat deze lekker hydrateert en de lippen heerlijk zacht maakt.
NAIL ENAMEL, € 13,00
Royal Effem introduceert drie nieuwe Mediterranean kleuren op nagellakgebied;
Orange Tarocco, Brown Cannella en Fucsia Bouganville. Lak al je nagels in dezelfde tint, of stap uit je comfort-zone en maak een variatie van de verschillende tinten met bijvoorbeeld een leuke nailart  It’s your party!MEDITERRANEAN LIPCOLOUR TRIO, € 22,50
Summer Cocktail
De Mediterranean lipcolour trio is dé nieuwe manier om je lippen op te maken. Dit speciale product is creamy, glossy en zeer dekkend. Mix & match met drie prachtige aardetinten voor dat échte bohemian gevoel.
Fruit Ice cream
Voor de zonnige dagen mag er geknald worden met mooi roze, oranje en beige. Of, maak een combinatie van de drie en creëer je eigen, unieke kleur.

MEDITERRANEAN GOLD ALL-OVER CREAM POWDER FACE & BODY, € 30,00
Voor een zonnige stranddag of een magische zomeravond; met deze gouden poeder straal je elk moment van de dag. De poeder is niet alleen geschikt voor je gezicht, maar je kan er je hele lichaam mee laten schitteren. Een absolute must-have voor deze zomer!MEDITERRANEAN EYESHADOW DUO, € 22,00
Provence
Met deze super dekkende oogschaduw geef je jouw ogen een bijzonder intense look.
PositanoRoyal Effem heeft de kleuren van heldere zeeën en blauwe rivieren van de Côte d’Azur perfect gecombineerd in een prachtig palet. Kies voor één kleur om je oogleden te versieren, of gebruik beide kleuren om dat magische effect te creëren.
AndaluciaKies voor een andere benadering van de smokey eyes met de verleidelijke aardetinten van Andalucia.
Royal effem is verkrijgbaar in verschillende salons in Nederland. Meer informatie? Bezoek de website van Royal Effem. Was jij al bekend met het merk Royal Effem? Wat is jouw eerste indruk van dit cosmeticamerk?

Laat me weten
Adios Marieke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten