Home

maandag 5 maart 2012

Nieuwe Deodorants van 8x4


Ja hoor ze liggen nu in de winkel de nieuwe geuren van 8x4!! Dus ik was nu in de mogelijkheid ze te reviewen.
8x4 breidt haar lifestyle-deodorants uit met vier nieuwe geuren die aansluiten bij verschillende stemmingen op ieder moment van de dag: ‘Glam Up’ en ‘Beauty’ voor vrouwen en ‘Beast’ en ‘Urban Spirit’ voor mannen.
Daarnaast heeft de gehele 8x4 lifestyle-range een nieuw design gekregen.
De 8x4-collectie bestaat uit 17 verschillende deodorants, geïnspireerd op bekende geuren en elk met een geheel eigen stijl. Zo is er voor ieder wat wils.











Glam Up: “een typische frisse geur voor de glamour girl met stijl en klasse met een vrij fruitige Citrus topnoot en een hart van Jasmijn, Roos en Tunesische Sinaasappelbloesem. De basis bestaat uit witte Muskus en Patchouli.”












Urban Spirit: “past perfect bij de urban lifestyle. Deze spicy geur combineert Leer en Oosterse specerijen met Hout en Citrus. Het design van deze deodorant is exclusief ontworpen door Jackdaw.” Jackdaw is een Britse grafisch kunstenaar alsook commerciële illustrator. Zijn art, een mix van expressionisme, handgetekende schetsen en fotografie, is te zien als een persoonlijke reflectie van de hedendaagse cultuur. Met behulp van moderne en opvallende kleuren heeft Jackdaw een bijzondere en onderscheidende twist gecreëerd voor deze nieuwe geur van 8×4.



















Beast: “laat het beest in mannen naar boven komen. 8×4 Beast heeft een krachtige, frisse en sensuele geur. Musk, Lavendel en Citrustonen worden aangevuld met Amber en Cederhout voor een verleidelijk resultaat.”













Beauty: “brengt de echte beauty in jou tot leven. Deze geur combineert Oosterse tonen met frisse vruchten- en bloemengeuren; Vanille en Sandelhout worden aangevuld met Orchidee en Jasmijn. De top bestaat uit frisse Mango en Cassisnoten.”




De nieuwe deodorants van 8×4 zijn liggen nu voor € 2,99 bij de drogisterijen. Mocht je liever een roller deo hebben zijn deze ook te koop voor € 2,99
Kopen als:
  • als je het lekker vind als je deo behoorlijk geur afgeeft ( met name vanille/musk)
  • Je geen dure deodorant wilt kopen want €2,99 is een super prijs
  • als je meer om de geur en styling van deo geeft dan werking,  ik krijg opvallend snel
         last van "natte oksels" Jakkie.

Met gierende banden het schap voorbij als:
  • als je een irritatie hebt voor de geur vanille/musk.
  • als je op zoekt bent naar een deodorant die goed helpt tegen ‘natte’ oksels.

Gebruik jij wel eens de deodorants van 8x4 en ga je de nieuwe geuren proberen?
Laat me weten
Adios Marieke

5 opmerkingen:

  1. Ik vind de verpakkingen er zo aantrekkelijk en leuk uit zien.
    liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja idd de verpakkingen zien er erg leuk uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De geur beauty van 8x4 doet mij denken aan Limara van vroeger. Dat merk bestaat niet meer en is nu een vintage merk. Mijn moeder had vroeger ook wel eens deodorant van Limara. Ze ruiken wel lekker. het design is ook wel elegant. De kleur van de spuitbus beauty van 8x4 is lila.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het ontwerp wel spannend van 8x4 bijv.Glam up doet je aan een avondje uit denken. Als je niet wilt zweten kun je rollers proberen van een ander merk. Hier zijn parfumdeodorants niet voor bedoeld en houden het zweten niet tegen alleen de geur. Dan moet je die geur bijtijds bijwerken om te voorkomen dat je die zweetgeur niet door de deodorant heen ruikt. Bij een actieve dag en een sterkere zweetproductie zou ik voor de roller gaan de antiperspirant. Daar hou je het mee droog en ruikt ook niets. Het is zonder parfum.

    BeantwoordenVerwijderen