Home

maandag 26 maart 2012

Review GUHL & kleine Winactie















Guhl is sinds kort uitgekomen met een nieuwe lijn die speciaal bedoeld is voor gekleur haar, genaamd Guhl Kleurbehoud & Verzorging, dit zijn producten die je haar beschermen tegen verlies van kleur en glans en het haar tevens verzorging geven.
De lijn is voorzien met de Goji bes, dit zijn bessen uit Azië die zorgen voor anti-oxidanten en dus zorgen voor de bescherming van het gekleurde haar terwijl micro voedingstoffen helpen het haar te verzorgen.




































Ik heb de producten voor jullie getest want ik verf mijn haar al jaren en vooral met een koper/mahonie tint als haar zie je snel kleur vervaging bij gekleurd haar. Ik ben niet echt merken trouw maar koop altijd wel speciaal producten voor geverfd en/of gekleurd haar. Perfect dus om nu de Guhl lijn te gebruiken.

GUHL Kleurbehoud & Verzorging shampoo, 200 ml € 5,69 “Beschermt tegen verlies van kleur en glans, geeft milde verzorging”



Conclusie: Een heerlijke geur (vind ik toch belangrijk) en de shampoo is zuinig is gebruik en is makkelijk in te masseren in het haar en voelt niet vettig. Dit kan ik altijd goed zien want ik douche in bad en merk of er een aanslag laagje op mijn bad blijft zitten naar een wasbeurt dat is nu niet het geval. Kleine minputen is de inhoud van de fles het is wel zuining maar ik heb heel lang haar en een grote fles van 300 ml krijgt altijd mijn voorkeur. Echter dit een ideaal formaat voor middellang haar of als je vaak met je fles aan de wandel gaat (logeren, vakantie, sportschool etc). Tevens is zijn er wel siliconen toegevoegd hier ben ik niet extreem van gecharmeerd maar mijn haar voelde wel zacht en het was niet vettig dus de siliconen neem ik op de koop toe.

Pluspunten;
- Heerlijke geur
- Spoelt makkelijk uit
- Niet vettig ondanks de siliconen*

*Niet alle siliconen zijn per definitie slecht voor je haar. Plantaardige siliconen zijn gemakkelijk uitwasbaar en daarom ook niet slecht voor je haar. Er zijn ook siliconen die je niet zo gemakkelijk uitwast, synthetische siliconen, en die kunnen wel schadelijk zijn voor je haar. Siliconen leggen namelijk een laagje om je haren wat zorgt voor een mooi glansje (dat willen we allemaal!) maar na een poosje wordt het haar slap en zwaar omdat deze siliconen moeilijk uitwasbaar zijn en het dus opstapelt. Hierdoor heb je minder last van pluizig haar, maar het sluit de boel wel af waardoor het haar niet meer kan ademen en op den duur uitvalt. Het siliconenlaagje zorgt ervoor dat je haar er gezond uitziet en zacht aanvoelt, maar eigenlijk gebeurt het tegenovergestelde: de siliconen leggen een laag over je haar, waardoor je haar afgesloten raakt, de haarschubben niet meer kunnen openen en dus eigenlijk helemaal uitgedroogd, broos, gevoelig, extra kwetsbaar en sneller beschadigd raakt. Dit kan op den duur leiden tot haaruitval. Om synthetische siliconen uit te wassen heb je een krachtige reiniger nodig met SLS of de mildere variant SLES. Maar ja, zoals hierboven beschreven staat is SLS dus agressief.

Minpunten
- Toevoeging van siliconen


GUHL Kleurbehoud & Verzorging crème-conditioner, 200 ml € 5,69 “Extra glans, bescherming tegen kleurverlies en gerichte verzorging voor directe doorkambaarheid”

Pluspunten
- Werkt echt tegen klitten, heerlijk doorkambaar
- Geur is heerlijk
- Wederom zuinig in gebruik

Minpunten
- Nee die kan ik echt niet vinden is zie geen heftige ingrediënten en toch werkt het product top,

Conclusie: Aanrader




Algemeen: Ik ben tevreden over deze heerlijk ruikende producten die mijn haar lekker fris en luchtig laten opdrogen naar een wasbeurt ik heb het idee dat het mijn haar echt voed en beschermt. Cijfer 8.5

Tenslotte de Winactie, deze geweldig orginele USB stick leuk & handig!!!




Hoe maak je kans?
Optioneel
  • Like de HollandaBeauty Facebook pagina.
  • Ben je al trouwe fan van mijn site (LEUK!!) dan kun je mee doen door een enkel een andere vriend/vriendin/collega of klasgenoot mij te laten liken op Bloglovin’
Deze winactie loopt tot en met maandag 2 april, daarna maak ik de winnaar bekend en wordt de prijs toegestuurd.

Ken jij deze lijn van Guhl al en denk je dat je het gaat proberen?

Laat me weten
Adios Marieke

7 opmerkingen:

  1. Ik doe mee.
    Ik volg ke op bloglovin en heb geliked.
    Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/#!/nona89/status/184342656137175042

    Ik volg je op facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee doet, dank voor je reactie

      Verwijderen
    2. Gefeliciteerd Nadine je hebt gewonnen, wil je je NAW gegevens mailen aan hollandabeauty@hotmail.com dan stuur ik het USB stickje zsm op! Fijne dag.

      Verwijderen
  2. Ah eindelijk een product dat geen vettige aanslag geeft rond het doucheputje... heb ik met heel veel andere shampoo's en conditioners wel last van. Maar zo te horen ben ik daar niet de enige in ;-) .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O gelukkig je herkent het, dit is wel echt een aanrader

      Verwijderen
  3. wat leuk! ik doe mee! ik volg je via facebook en twitter en ook nog eens bloglovin! ook heb ik het getweet! (@daphnekrebbers) ik heb trouwens ook even geliked op bloglovin!


    xx

    BeantwoordenVerwijderen