zaterdag 17 maart 2012

WINACTIE met Rain Africa


Onlangs werd er terecht!!! Veel publiciteit gevraagd voor Stop Kony Op het arme continent Afrika komt op het gebied van mensenrechten en toekomstperspectief in verhouding helaas veel negatief nieuws echter wel goed dat er veel aandacht voor wordt gevraagd. Mijn inziens nog beter als er ook geweldige iniatieven worden opgezet zoals RAIN AFRICA.
Eerder schreef ik al een een artikel over deze fijne producten en hun unieke concept.
Ik neem je graag mee in de wereld van RAIN AFRICANatuurlijke lichaamsverzorging en handgemaakte cadeaus uit Zuid-Afrika. Alle RAIN producten worden met zorg, liefde en een lach met de hand gemaakt door Zuid-Afrikaanse vrouwen. Hierdoor ontstaat een uniek product en tegelijkertijd werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Het Afrikaanse landschap vormt de oorsprong en de inspiratie voor RAIN. Met de grootste zorg verwerkt RAIN aloude geheimen van inheemse flora en medicinale planten in haar verzorgingsproducten. Zo brengt RAIN de rijkdom van het Afrikaanse continent in huis.

De natuurlijke bodycare producten en handgemaakte cadeaus kenmerken zich door bijzondere details. Alle RAIN producten worden met zorg, liefde en een lach gemaakt in Swellendam, Zuid-Afrika.

Handgemaakt
Alles wordt met de hand gemaakt. Zo creëren ze unieke producten met bijzondere details en tegelijkertijd werkgelegenheid voor de lokale bevolking.Natuurlijk
Rain Africa gebruiken zoveel mogelijk pure, natuurlijke ingrediënten en materialen van de hoogste kwaliteit. Onze producten worden gepresenteerd in handgemaakte geschenkverpakkingen die multifunctioneel en herbruikbaar zijn. 
Afrika
Ze willen laten zien dat het majestueuze, maar veelal onderbelichte, continent Afrika zo veel te bieden heeft. Daarom gebruiken we voor onze producten inheemse ingrediënten en originele materialen uit Afrika.
Zorg
Niet alleen de producten, maar ook hun klanten, werknemers, lokale ambachtslieden/ boeren en de omgeving benaderen ze met de uiterste zorg en aandacht.
De verpakking bestaat vrijwel geheel uit gerecycled papier of natuurlijke materialen en is biologisch afbreekbaar. De badschuim deli in de winkel is zo ingericht dat u uw eigen flesje kan komen bijvullen.
Dierproefvrij
Rain heeft al haar producten en ingrediënten niet op dieren getest.
Integriteit
We geloven in openheid en eerlijkheid. Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen voor zijn werking en effect op de huid. Vanzelfsprekend staan ze stil bij de houdbaarheid en veiligheid van onze producten.

Winactie Box Round Olive Oil Soaps
Super hé ik ben plaatsvervangend trots op alle mensen achter het concept RAIN AFRICA en ook super trots dat ik dit heerlijke pakket mag weggeven. Drie olijfoliezepen in een handgemaakte mooie cadeaudoos. De zepen zijn 100% natuurlijk en de verpakking is herbruikbaar. 

Hoe maak je kans?
Optioneel
 • Like de HollandaBeauty Facebook  pagina.
 • Ben je al trouwe fan van mijn site (LEUK!!) dan kun je mee doen door een enkel een andere vriend/vriendin/collega of klasgenoot mij te laten liken op Bloglovin’
Deze winactie loopt tot en met vrijdag 23 maart, daarna maak ik de winnaar bekend en wordt de prijs toegestuurd.


Succes en hopelijk laat je gezellig wat van je horen.


Adios Marieke12 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke winactie!
  Ik heb getweet : https://twitter.com/#!/xNadiaBbii/status/179838338944077825
  Ik volg je op twitter
  & geliked op bloglovin.
  Hier zou je me heel blij mee kunnen maken!

  xoxo Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je mee doet ik zet je als deelnemer de lijst die ik na sluiting in de computer als invoer, liefs Marieke

   Verwijderen
 2. Ik volg je via twitter (@MeteenStrikje) heb getweet, en volg ook via bloglovin en liked.

  Wat een leuk merk lijkt me dit. Dank je wel dat je het onder de aandacht brengt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super leuke reactie dank voor het meedoen ook jij komt op de lijst

   Verwijderen
 3. wegens gebrek aan twitter kan ik helaas niet meedoen, maar goed dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie we hebben dezelfde schoenen (zie ik op je leuke site) als je me toevoegd op Bloglovin en/of Facebook keur ik dat ook goed hoor.

   Verwijderen
 4. Ik doe niet mee met de winactie, maar wat een leuk concept zeg! Waar zijn deze producten eigenlijk te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie.
   De winkel is zeker een bezoekje waard en zit in de RAIN Huidenstraat 17 (de 9-straatjes), 1016 ER Amsterdam

   Verwijderen
 5. Hoi Marieke
  wat een leuke winactie! En het beste van al is dat het een fantastisch product is door de achtergrond, en wat leuk dat je dit wil promoten!
  Ik volg je via twitter (Annel1Hendrickx) en heb je bericht getweet, via Bloglovin' volg ik je ook en heb je bericht geliket, en op FB volg ik je nu ook (Anneleen Hendrickx) :D
  Groetjes!
  Anneleen Hendrickx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anneleen, leuk dat je mee doet je hebt alle stappen keurig gevolgt (dank hiervoor) nu is 't afwachten geblazen.

   Verwijderen
 6. Wat leuk! Ik heb alles gedaan! :-)

  Nu hopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Shanna, super leuk dat je mee doet ik voeg je toe aan de lijst met kanshebbers

   Verwijderen