zaterdag 21 april 2012

Beauty uit het automaat?Ken je dat dat je denkt hé shit had ik maar even schuifje of elastiekje in mijn tas nu heb ik het even nodig. Ik had dat op de airport in Singapore en voilá daar hing een automaat. Ik was alleen nieuwsgierig wat er in zat want ik had nog kleingeld en had koopdrang.

Ik gooide het geld in de automaat en er kwam voor omgerekend 2 euries een klein parfum testertje met een paar haarspeldjes uit, briljant. Ik had dit nog niet eerder gezien en dacht dat MOET ook in Nederland. En ja hoor een jaar later loop ik langs de automaten van het station in Zwolle (waar ze nu een nieuwe Hema hebben YES) en daar zag ik dit.


Subliem hé ik ging even googlen en beauty uit het automaat komt wel vaker voor kijken jullie even mee?

Calvin Klein In dit automaat lag het parfum ‘One’ van Calvin Klein, dat is de limited edition uitgave. Het zijn flesjes van 15ml en ze kosten 10 euro. De bedenkers willen het parfum promoten en hopen dat het tot spontane aankoopacties leidt. Deze automaten stonden tijdelijk bij 4 metrostations in Parijs.

SephoraDit is eigenlijk hetzelfde verhaal, alleen dan van een ander merk. Ook dit automaat staat alleen in Amerikaanse winkelcentra en op luchthavens, dus niet in Europa helaas vette pech dus.Proactiv Solution In dit automaat zitten producten die onzuiverheden, de vette huid en/of de droge huid laten verdwijnen en tegengaan. Je kunt je huidtype selecteren en zo kun je gelijk de beste producten kopen. Dit automaat staat in een winkelcentrum in Yokohama (Japan), dus ook niet bepaald om de hoek.

Macy’s e-SpotDit automaat is echt fantastisch! Zonder drukke winkelomgeving om je heen kun je kiezen uit Apple iPods, digitale camera’s, koptelefonen, accessoires enzovoort. Met één druk op de knop heb je weer een nieuwe gadget in je bezit. Als je naar de V.S. gaat kom je deze zeker tegen, want er zijn er meer dan honderd.

Wat vind je van deze ontwikkeling ook snel neer zetten in Nederland? En welke beautyproduct wil jij dan even uit de muur halen?

Laat me weten
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

6 opmerkingen:

 1. Wat grappig! En ook heel erg handig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wist niet dat dit bestond! Echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie ik vind het ook wel een uitvinding

   Verwijderen
 3. Dat is handig! Bedankt voor jou lieve reactie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha grappig, maar ik zou zelf nooit iets daaruit kopen hoor. Als je een dure parfum wilt ofzo wil je hem toch ook gewoon ruiken en testen in een winkel. xxx

  BeantwoordenVerwijderen