dinsdag 3 april 2012

Nars collectie Spring 2012


Nars is voor mij redelijk vergelijkbaar met MAC. Een goed kwalitatief merk wat niet voor niets door veel visagisten wordt gebruikt. Helaas is Nars ook lastig te koop in Nederland en ik vind dat de prijzig erg hoog zijn.
Zo is een nagellak kleurtje 18 euro tegenwoordig zijn er veel budgetvariaten die redelijk vergelijkbaar zijn en daarom koop ik minder Mac en Nars. Ik heb wel een foundation van Nars (zit niet in de Spring lijn, die heeft geen foundation) maar hierover ben ik wel erg enthousiast een product dat je dagelijks gebruikt daar heb ik wel wat meer geld voor over. Als de prijs en aanschaf (in bijna elke winkel verkrijgbaar) geen problemen waren had in ongetwijfeld veel meer van Nars gehad want tjeetje als je nu ook weer onderstaand kijkt raak ik erg enthousiast. Kijk je mee?1 Gaiety Blush 29 euro.
Een liefelijke roze blush. Het is bedoeld voor een gezonde blos op je wangen.
 2A Bilbao Lipstick25 euro
 is een glanzende lippenstift in de kleur taupe. Het merk belooft dat deze lippenstift je lippen heel goed verzorgt.

2B Valparaíso Pure Matte Lipstick 26 euro 
Een lippenstift in kersenrood


3 Diamond Life Nail Polish 18 euro (limeted)
Een metallic lila nagellak met een zonbescherming waardoor de nagellak kleur niet door de zon beïvloed wordt 


4  Paramaribo Duo Eyeshadow 34 euro (limited edition).
Het palette bestaat uit 2 kleuren, namelijk goud en bronskleurig. Nars adviseert ze over elkaar (blending) over elkaar te dragen.

5. a Velvet Gloss 25 euro
Mexican Rose dik lippenpotlood

5 b Dark Rite Soft Touch Shadow Pencil 22 euro 
kun je gebruiken als oogschaduw, oogpotlood of oogschaduwbasis6 Douce France Trio Eyeshadow (limited edition trio oogschaduw) 42 euro.
In het doosje zit een licht glanzende roze, een iets donkerdere glanzende roze en een matte, diepdonkere roze oogschaduw. De glanzende kleuren kun je ook als highlighter gebruiken. 


7 Lhasa Single Eyeshadow 24 euro.
Een mono oogschaduw in de kleur taupe. Door veel Visagisten wordt de nieuwe Lente lijn van Nars al gebruikt om de meest geweldige looks te creëeren.
Wat vind jij van Nars heb je er al producten van? En heb je liever Mac of Nars?

Laat me weten
Adios Marieke

3 opmerkingen: