Home

donderdag 24 mei 2012

In tijden van Crisis.....

















In tijden van Crisis moet je slim zijn!!!
Voor hen die het nog niet wisten volgens politiek Den haag zitten we in Crisis tijd we moeten bezuinigen…het lijkt een ver van je bed show maar ook in de winkels is alles toch wel prijzig. Van beautyshoppen krijgen we immers geen genoeg en tja dan moet de portemonnee getrokken worden.


Ik koop altijd al weer een nieuw product als het oude product nog niet op is maar dat kan veel slimmer met handige Huis Tuin en Keuken attributen breng je in een handomdraai je favoriete beautyproduct weer tot leven. En belangrijker het is low budget en dat willen we natuurlijk allemaal.

















Lipbalsem
Geen paniek als je het allerlaatste restje balsem uit je stick hebt geschraapt en nog steeds last hebt van schrale lippen. Loop gewoon even naar de koelkast. Een beetje echte boter maakt je lippen weer lekker zacht, olijfolie is lief voor droge lippen en in uiterste nood kun je pindakaas als verzachtend lipmaskertje gebruiken.










Restje mascara
Is je mascara op, maar heb je geen geld om nieuwe te kopen? Leg de hele roller met de dop erop dan ongeveer een minuutje in heet water. Hierdoor wordt de mascara weer zacht en is makkelijk op te brengen.













 

Verstuiver
Wil je dat je make-up lang blijft zitten, zonder dat je gaat glimmen en je er een hele dure Prep  & Prime moet kopen,  spuit dan na het opbrengen van je make-up je gezicht na met een verstuiver met water. Gewoon laten drogen! Bij bruidsmake-up wordt dit altijd gedaan.

Highlight
Heb je ook al die dure highlights gezien? Een mooie glans op je wangen kan ook goedkoper. Pak een mooie kleur eyegloss en smeer dat op je wangen. Daarna wat vaseline en dan goed uitsmeren.

Blond, blonder, blondst!
Als je blond haar hebt en het graag nog een tikkeltje blonder wilt hebben en een bezoek aan de kapper niet kan betalen: koop een fles citroensap, doop je haar erin en laat het drogen in de zon













Een gezonde huid
Geen dure crèmes kopen maar toch een gezonde huid? Wrijf je gezicht in met honing en laat het gedurende de nacht in je huid trekken. Honing heeft een bacteriedodende werking en daarnaast versnelt het het herstellen van de beschadigde huid.

















Voor iedereen is beauty betaalbaar ken jij deze tips al en heb jij nog tips die je met ons wilt delen?

 

Laat me weten
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter



8 opmerkingen:

  1. Leuk, die bugdet tips! Alleen, kan ik de citroen-bleech niet aanraden wanneer je haar niet echt in topconditie is. Het droogt er namelijk enorm van uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goede tip ja klopt het "bijt" een beetje uit, dank voor je bezoek en comment aan je blog.

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. dank je wel leuk dat je een reactie achter laat op mijn blog

      Verwijderen
  3. Olijfolie als haarmasker is ook een budgettip :)

    BeantwoordenVerwijderen