Home

woensdag 9 mei 2012

Inspiratie for Mother Day



















Alle clichés zijn waar want eigenlijk is het elke dag: ‘moederdag’. Maar in Nederland geven wij één keer speciaal aandacht aan alle moeders dit jaar is dat zondag 13 mei.
Ik realiseer me dat ik bij het typen van deze tekst het voorrecht heb dat ik de liefste moeder heb maar ook het voorrecht dat mijn ouders nog steeds bij elkaar zijn en ze tot op heden nog gezond oud worden.



Wellicht heeft niet iedereen een moeder meer maar deze dag zul je uiteraard in gedachten bij haar zijn. Verder is moederdag natuurlijk ook geschikt om
misschien wel je grootste steun, beste vriendin, dierbaarste familielid en/of simpelweg de liefste vrouw van de wereld in het zonnetje zet. Een ontbijtje op bed, een bosje bloemen, een lieve kaart, een persoonlijk gebaar. En tóch vinden veel dochters (en zonen) dit vaak niet origineel genoeg, en is het jaarlijks weer zoeken naar hét kado waar je moeder een smile van oor tot oor van krijgt. Hierbij geef ik jullie enkele tips.

Speciale ketting
applepiepieces. Hier koop je twee bijna identieke kettingen tip van Suz van www.Fashionisaparty.com (is ook blogster van het trendblog op van Haren) Eéntje voor jou en ééntje voor je moeder natuurlijk. Wat ik zo mooi vind aan deze kettingen, staat in de volgende beschrijving: “Dat de hangers een gelijk uiterlijk hebben en toch subtiel verschillen symboliseert de onvoorwaardelijke moeder-dochter-relatie… …Elk set scherven is uniek, net als jullie.”














Ladies Night Bioscoop
Veel bioscopen in Nederland hebben Ladies Night dit vind ik nou echt een super leuk moeder en dochter uitje. Normaal kun je in de bios lastig kletsen maar bij de ladies night begint het programma lekker vroeg en is er vaak een thema bijvoorbeeld: "vakantie", "gezondheid" etc leuke standjes en aanbiedingen zorgen voor een leuk uitje. In Kampen (de gemeente waar ik woon) ga ik dan ook regelmatig naar de bioscoop. Reserveer 2 kaartjes en je orginele moederdagcadeau is rond.


















Vakantie Veilingen








Op vakantieveilingen is een speciaal gedeelte gereserveerd voor het thema moederdag, neem haar mee naar een lekkere high tea bij jullie in de buurt of trakteer haar op een gezellig Champagne ontbijtje.













Beauty
Oké geurtjes zijn niet bijster orgineel maar als je dan gaat voor een lekkere geschenkset neem dan eens een pakket wat niet overal te koop is, niet op dieren is getest en speciaal voor "moeders" is. Ik zeg direct op naar Lush.
Bij Douglas zijn er enorm veel dure en super sjieke verwensetjes

Lady Million EdP 50ml + GRATIS Showergel 50ml & Bodylotion 50ml
Geurset         

Niet zoveel geld ga dan shoppen bij het Xenos veel leuke schattige cadeautjes

Zoals je ziet er is keuze genoeg en hoe cliché zelfgemaakte leuke cadeautjes, of die met een persoonlijke touch zijn uiteindelijk het leukst.



Heb jij al plannen voor Moederdag.

Laat me weten

Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

7 opmerkingen:

  1. leuke tips! daar kan ik wel wat mee (:
    ik volg je nu, follow back?

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel leuk dat je me volgt, ja ik volg je back

      Verwijderen
  2. Leuke tips!! :-) Ik heb al een mooi cadeau in huis, een boekje met vragen aan mijn moeder die ze kan invullen en als hij vol is krijg ik hem weer terug als aandenken voor later :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zekers een mooi cadeau, mijn zus heeft dat 2 jaar geleden ook gedaan voor me moeder en ze heeft het voor ons alle 3 ingevuld het is nu een heel dierbaar cadeau

      Verwijderen
  3. ik zie het nu pas: wat leuk dat je mijn tip hebt gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen