Home

vrijdag 1 juni 2012

Winactie Dr. Jetske's Huidboek!!!!


Vandaag een winactie, waarom? Ik vind het leuk om mijn vaste bezoekers te trakteren op een prijs en nieuwe bezoekers te verwelkomen door een leuke prijs.


Maar stiekem is de reden ook dat ik maar liefst 50.000 bezoekers op mijn site HollandaBeauty heb. Super gaaf ik heb een blog omdat ik gek ben op beauty en lifestyle en dan is het natuurlijk super leuk dat ik dat met bezoekers kan delen en dat ze het ook nog zo waarderen #happy.
Een beautyblog geeft je inspiratie en feitjes over beauty, daarom vind ik onderstaande prijs ook ontzettend gepast voor deze winactie. De prijs is namelijk het populaire huidboek (zeker onder beautybloggers)  van Dr. Jetske. Het huidboek van Dr Jetske Ultee informeert jouw hoe je huid in een paar maanden tijd mooier, egaler en stralender wordt, wat je moet doen, wat je moet laten en om welke ingrediënten het nu écht draait. Gewapend met de kennis uit dit boek kent de wereld van de cosmetica voor jou straks geen geheimen meer. Want kennis is macht, zeker als het gaat om huidverzorging!!!!
























 
Voor ieder huidtype en voor iedere leeftijd geeft Dr. Jetske's Huidboek de beste verzorgingstips. Voor ouderen, voor baby's en zonaanbidders. Voor mensen met acne, pigmentvlekken of een hele gevoelige huid. Met altijd het advies: wat moet je niet doen en vooral; wat nu eigenlijk wél. Zoals gezegd voor ieder huidtype misschien binnenkort dus ook voor jou!!!!! Wat "moet" je doen?

Optioneel
  • Like de HollandaBeauty Facebook pagina.
  • Ben je al trouwe fan van mijn site GAAF laat dan alleen een comment achter dat je mee doet.
Je kunt meedoen aan de winactie t/m zondag 10 juni.

NB: kun je niet wachten en wil je zeker zijn dat je het boek in je bezit krijgt dan kun je hier klikken om voor 24,95 euro het boek te bestellen.

Succes ik hoop van je te horen, liefs Marieke

8 opmerkingen:

  1. O wat een leuke winactie. Ik zou graag meedoen. Kijk regelmatig op de site van Jetske. Heb zelfs door haar site te lezen afgelopen winter een crème gekocht met niacinamide. Mijn huid is daar zo van opgeknapt. Ben zeker erg nieuwsgierig naar haar boek!
    Helaas heb ik geen twitter. Ik weet niet of dit me dan dus zowiezo uit sluit. Ach, dan is dat maar zo. Zo niet.... dan doe ik graag mee. Uiteraard volg ik je op Bloglovin en heb het artikel geliked.

    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked.

    Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/208658850713317376

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk dat je mee doet, ik voeg je toe aan de kanshebbers.Liefs

      Verwijderen
  3. Waaw dit lijkt me een leuke winactie! dit is de eerste keer dat ik mee doe met een winactie gewoon omdat dit boek me zo fijn lijkt! Ik wil dit boek zowieso erg graag en zou het dan ook erg fijn vinden zou ik het winnen. Ik heb het geliked, ik volgde je al op bloglovin en heb getweet. Fijne winactie meid, en leuk blog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk dat je mee doet, ik voeg je toe aan de kanshebbers. Liefs

      Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk dat je mee doet, ik voeg je toe aan de kanshebbers.Liefs

      Verwijderen
  5. Hoi Marieke, ik heb net je blog ontdekt via google!
    Wat een leuke blog! Sinds kort volg ik de blog van Jetske, echt heel interessant, en ben dus zeer benieuwd naar haar boek! Ik dacht ik doe gelijk mee met de winactie! Dus alles gedaan wat ik 'moest' doen :) En je actie geretweet op twitter. Nu ga ik even verder op je blog lezen :)

    Groetjes Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen