Home

vrijdag 8 juni 2012

Hema Shoplog

Deze lakjes heb ik al weer enkele weken geleden gescoord maar zijn nog steeds de laatst binnen gekomen lijn van de HEMA wat betreft de nagellak. Het zijn echt colour blocking kleurtjes maar dan hoef je ze niet alleen voor te gebruiken het zijn lekker frisse kleurtjes die je separaat of voor een leuke nailart goed kan gebruiken.











De swatches

1 = Nr 15: Wit!
2 = Nr: 23 Blauw, Heavy intens blauw (koninklijk blauw)
3 = Nr 19: Geel, kanariegeel
4 = Nr 24: Diep donker paars
5 = Nr 3: Rood/ Oranje kleur

















































Niet heel spannend maar wel functioneel en praktisch en persoonlijk houd ik wel van die strakke verpakking. Sommige beautybloggers missen de leuke namen maar eerlijk gezegd wat mij betreft keep it simple een nummer is voor mij genoeg. Een sprankelende naam voor een beautyproduct is voor mij niet een extra tricker het product te kopen. De flesjes bevatten 7ml (niet heel veel) maar nagellak raakt bij mij toch niet heel snel op en de prijs is  2,25 euro wat mij betreft een keurige prijs/product








































Verder heeft de Hema ook nog De Duo nailpolish kosten  2,75 euro. Hema speelt daarmee in op de trend duo cosmetica aan te bieden. Ik vind het toch niet fijn werken, het enige voordeel als je op reis gaat of gewoon in je stash het scheelt ruimte en je kunt er leuk mee nailarten maar thats it. Het is lastig lakken met een klein kwastje maar dat is mijn persoonlijke mening.















Swatches
1: Peach roze
2: bruin creme
3: zalm rose
4: Rood




























Hema heeft ook 3 nieuwe Metallic Eyeshaders in hun assortiment in de kleur zilver, brons en goud. Ik heb de bronze kleur heb getest. Ik vind de kleur prachtig! Het potlood kun je aanbrengen als lijntje onder je oog, of als eyeliner boven je bovenste wimperrand. Je maakt je ooglook nét even wat spectaculairder met een van deze kleurtjes.

De Metallic Eyeshaders kosten €2,50 per stuk.

Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter
















7 opmerkingen: