zaterdag 28 januari 2012

Beauty op je Smart (I)PhoneEen Smartphone wie heeft er geen? En wie houdt er niet van Beauty? Tja juist dan krijg je het logische resultaat van Beauty Apps? Kijk mee naar enkele verschillende Beauty Apps.


Beauty App: Altijd op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen op beautygebied? Met de Beauty App gaat er geen enkel koopje aan je neus voorbij.Alle aanbiedingen van drogisterijen en parfumeriezaken in Nederland staan keurig achter elkaar. Voor elk budget en elke productcategorie zijn er dus buitenkansjes te ontdekken – of je nu Hugo Boss parfum of een nagelschaartje nodig hebt.Zoek op merk, categorie of winkel en zie meteen welke aanbiedingen er zijn. Waarom is dit niet eerder bedacht?De Aanbieding Beauty App is nu (nog) gratis te downloaden in de App Store.

Leco App: In verschillende filmpjes legt Leco stap voor stap aan u persoonlijk uit hoe u de meest gewilde en de meest trendy looks van deze winter kunt maken. Tips & trics van Nederlands’ beauty goeroe aangevuld met beroemde looks van celebrities als Jennifer Aniston, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Olivia Palermo. Met een druk op de knop kun je via de Apple Store inspirerende how-to clips downloaden met make-up tips voor bijvoorbeeld de perfecte rode lip en de beste manier om een goede smokey eye te maken. Leco laat u in simpele stappen zien hoe de perfecte LecoLook creeert. Toch ben ik zelf niet enthousiast er zijn een beperkt aantal filmpjes en je moet er voor betalen, je gaat niet failliet van 2,39 maar voor de app Whatsapp betaal je nog minder.


Bovenstaande app kun je vinden in de app store ‘dailyglow nail polish’ in te typen. Dit is een leuke app waarmee je verschillende kleuren nagellak op je nagels kunt uitproberen zonder dat je ze echt hoeft te lakken. Je maakt een foto van je hand en vervolgens kun je je nagels met een druk op de knop verschillende kleuren geven. Zo kun je goed zien welke kleuren goed passen bij je huidskleur. Op zich een hele simpele app maar wel leuk om te doen!
Bovenstaande app is er een waarmee je je eigen gezicht of die van een model een metamorfose kunt geven. Super grappig, zo kun je make-up aanbrengen, kapsels veranderen en kun je ook voor en na zien. Leuke App just for fun.De Lancome App is leuk als je een keer geen inspiratie hebt voor een look, dan zou je eerst in dit programma aan de slag kunnen om je zo te laten inspireren. Niet alleen kun je face charts maken ook vind je er o.a. beauty tips en tutorials van Michelle Phan. Ik vind dit een leuke app.
Dior en Estée Lauder
Dior’s app is prachtig. Naast haute couture kun je ook de parfums bekijken. Het opvallende is dat Dior nog kleine apps heeft in de app waar je make-up en skincare vindt. Met foto’s van Sharon Stone en Natalie Portman.


Douglas
De app van Douglas houdt me op de hoogte van de aanbiedingen en promoties. Doordat de iPhone je locatie vraagt kun je overal in Nederland een filiaal zoeken. Kan handig zijn!

Welke Apps gebruik jij op je smartphone en wat mis je nog?

Laat me weten

Adios Marieke

1 opmerking: