donderdag 12 januari 2012

Catrice Nymphelia

Photobucket

Catrice Nymphelia

Ondanks de nog steeds ontbrekende winter komen steeds meer collecties met een lente collectie. Zo zag je van de week al de Chanel collectie nu komt ook Catrice met de prachtige Limited Edition collectie Nymphelia de promotiefoto's zijn veel belovend, kijk snel mee.


Photobucket
Bovenstaand de oogschaduws, de gebakken oogschaduws wel te verstaan. De Intensif’eye Wet&Dry Shadows komen in twee kleuren, maar in één mono zitten meerdere tinten verwerkt. Ze kunnen zowel droog als nat worden aangebracht. De blauwe kleur Have You Seen Alice? vind ik er erg mooi uitzien.
Intensif’eye Wet&Dry Shadow in 020 Charly’s Chocolate Factory en 040 Have You Seen Alice? €3,79
Photobucket
Daarnaast zit er in de collectie ook een Smokey Eyes set met mosgroene en bruine tinten.
Smokey Eyes Set in Love, Peace & Harmony €4,49
Photobucket
Photobucket
Omlijn je ogen met deze stiftvormige eyeliner in een intense donkergroene, bijna zwarte kleur. Nét even anders dus! Hetzelfde geldt voor de mascara. Lashes to Kill heeft in deze collectie ook een donkergroene tot zwarte kleur gekregen.
Eye Liner Pen in 060 Black Green €2,99
Lashes to Kill Mascara in C01 Black-Green €3,99

Photobucket
Hoe gaaf zijn deze nepwimpers?! Geïnspireerd op de natuur maken deze lashes je ooglook helemaal af. Ik kan niet wachten om deze in mijn winkelmandje te gooien…
Lashes to Mystify €3,99
Photobucket
Er zit niet alleen gebakken oogschaduw in de collectie, maar ook gebakken blush. Net als de oogschaduws heeft de blush een bezoekje aan de oven gebracht en is de poeder niet in de verpakking gedrukt. Unbeleaf‘able Blush in Dancing Nymphs belooft je een stralende en frisse teint te geven.
Unbeleaf‘able Blush in C01 Dancing Nymphs
€4,49
Photobucket
Photobucket
De immens populaire nagellak van Catrice kan natuurlijk niet ontbreken. In deze collectie zitten maar liefst 5 uiteenlopende kleuren. Groen, taupe, nude en oranje, je kan met deze lakjes alle kanten op.
Ultimate Nail Lacquer in C01 Be Pool, 670 It’s Rambo No. 5, 830 Salmon & Garfunkel, 690 Fred Said Red en 710 Dulce & Havanna
€2,49
Photobucket
Als laatste zijn de lipglosses aan de beurt. Creamy lip colours, welteverstaan. De glosses zijn verkrijgbaar in drie kleuren en moeten je lippen een mooie glans geven en verwennen met de romige textuur.
Lip Colour Cream in C01 Spring Kiss, C02 Blossom and C03 Nymph’s Glow €3,79
Photobucket

Zodra de collectie in de winkel ligt, zal ik dan ook zeker een aantal items kopen om te testen. Catrice Nymphelia zal vanaf half februari t/m half maart te koop zijn bij filialen van Kruidvat.
De Smokey Eyes Set, Eye Liner Pen, allebei de kleuren Intensif’eye Wet&Dry Shadows en Ultimate Nail Lacquers in 670 It’s Rambo No. 5, 830 Salmon & Garfunkel, 690 Fred Said Red and 710 Dulce & Havanna worden opgenomen in het vaste assortiment.

Als jij de foto's hebt gezien ga jij dan wat kopen uit de Catrice Nymphelia collectie?

Let me weten
Adios Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten