zaterdag 14 januari 2012

Rain Africa + Review

In Amsterdam (9 straatjes), Huidenstraat 17 kwam ik de geweldige winkel van Rain Africa tegen.
De winkel is echt prachtig en heeft een groot assortiment met unieke producten. Het merk heet RAIN en of course that means Regen omdat dat de bron van het leven is.

Wat is Rain:

Rain is een cosmetica en huidverzorgingswinkel die allemaal unieke handgemaakte producten uit Afrika verkoopt. Alle unieke producten worden door 60 RAIN-makers gemaakt in Zuid-Afrika, een geweldig concept omdat de 60 Rainmaker daardoor ook hun eigen bron van leven hebben.


De RAIN winkel is speciaal ontworpen om het uitmuntende Afrikaanse handwerk te laten zien en om een unieke, interactieve ervaring te bieden. De winkel bestaat uit vier interactieve gedeelten:
Pour – ‘tubes’ gevuld met vloeibare zeep / badschuim waar de klant zelf een flesje kan (her)vullen. De klant kan ook een eigen flesje meebrengen. Bedoeld om recycling te stimuleren.
Mix – Door een van de verschillende basis-scrubs te mengen met een ‘actief’ ingrediënt en een etherische olie naar keuze kan de klant haar eigen lichaamsscrub samenstellen.
Scoop – De ‘delibar’ bevat een breed assortiment aan badzout, bruisballen, ‘earth eggs’ en zeepjes. De klant kan zelf haar favorieten kiezen en de gewenste hoeveelheid scheppen in een persoonlijke (kado)verpakking naar keuze.
Test/smell – Bij het luxe wasbassin wordt de mogelijkheid geboden in alle rust de producten te ruiken en te proberen.

Review Bath Salts en Soap
Ik heb het batzout van Rain Africa geprobeerd en was niet direct super enthousiast maar dat kwam meer door de geur die ik te overheersend vond. Het leek wel of ik me had ingesmeerd met een te dikke laag muggenstift. Ik rook alleen maat citronella. Ik was er mee in bad geweest en mijn beddengoed en pyama broek roken naar citroen.

Kopen als:
Je gek bent op citroen
Je de toevoeging van natuurlijke takjes in het zout net een extra dimensie vind.
Je het goede doel in Zuid Afrika ondersteunt

Niet Kopen als:
Je het bad niet wilt verstoppen door de takjes
Lemon niet jouw geur is
Deze heerlijke zeep van vanilla was gewoon top hij schuimde heerlijk, ziet er geweldig uit!
Kopen als:
Je gek bent om mooie kwalitatief goede stukken zeep
Je vanilla lekker vind ruiken
Je de zeep er mooi uit vind zien
Het iniatief in Zuid Afrika wilt steunen

Niet kopen als:
Vanilla niet je geur is
Je liever zeep uit een pompje hebt.


Pinwheel Glycerin Soap Brown. Een ronde circelvormige glycerine zeep met een amber kleur en de geur van vanille. Voeg water toe, maak schuim en spoel het vervolgens af. Vermijd contact met de ogen. Prijs 5.95 euro

Enkele producten uit de shop http://rainafrica.nl/shop/

Footcare set. Deze mooie toilettas is met de hand gemaakt en heeft een leren handvat. De set bestaat uit zout om voeten week te maken, exfoliating scrub, een verkoelende voetencrème en ook een puimsteen. Een ideaal geschenk voor mensen die zorg hebben voor hun voeten of bijvoorbeeld lang moeten staan.Prijs 54.95 euro.


Footscrubber. Met deze terracotta voetscrubber kan u makkelijk overtollig eelt van uw voeten verwijderen. Gebruiken op een natte huid. U kunt uw voeten daarna verwennen met een footscrub en vervolgens verzorgen met de cooling footcream.  Handgemaakt van terracotta. Prijs 16.95 euro.
Box Rockmint Earth Eggs
Een 100 % natuurlijk cadeau! De cadeaudoos is van 100 % natuurlijk materiaal, maar ook onze earth eggs! Dit zijn badbruisballen met wat extra's. De earth eggs bevatten cacao boter en laten daardoor een vetfilm achter. De geur van de earth eggs komt van natuurlijke etherische mint olie. Prijs €23.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten