woensdag 18 januari 2012

Make up tijdens het sporten

In 2012 blijkt “afvallen” of sjiek uitgelegd het verbeteren van de gezondheid weer het nummer 1 goede voornemen te zijn. Wel grappig dat je de eerste weken in het nieuwe jaar weer moet vechten om een loopband en daarna blijven uiteraard alleen de diehards over en vervolgens wordt de andere groep alleen sponsor door passief lidmaatschap.

Het allerbeste GEEN MAKE UP tijdens het sporten, je bent aan het zweten en het is belangrijk dat je poriën vrij kunnen ademen. Anders krijg je verstopping en dit zorgt weer voor onzuiverheden.

Wil je toch make up dan is dit het beste;
Foundation Mocht je nou echt niet zonder foundation willen gaan sporten neem dan een foundation die licht van structuur is en je poriën gewoon kunnen ademen. Zorg ook dat je foundation of poeder vlek- en veegvrij is anders krijg je alsnog vlekken!

Mascara: Een waterproof mascara is een handige oplossing wanneer je toch een klein beetje make-up wilt dragen tijdens het sporten. Meestal is er wel een waterproof variant van jouw favoriete mascara te koop en ook eyeliners komen vaak in een waterproof versie. Voor een goede waterproof foundation moet je misschien iets langer zoeken, maar ook deze zijn verkrijgbaar.Fixerende spray: Naast waterproof cosmetica kun je ook gebruik maken van een fixerende spray. Deze kun je eventueel ook tussendoor nog een keer gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld een toernooi hebt. Gooi de spray in je sporttas, zodat je ook wanneer je geen waterproof make-up draagt vlekvrij je sportsessie door komt.

Lipgloss: Neem gewoon een labello met kleur, verzorgt, voed en ziet er wel “opgemaakt uit”

Oogschaduw: Bij voor keur ook niet doen maar als je oogschaduw op doet neem dan geen vette oogschaduw die gaat bij hitte en zweten nog meer in je lijntjes zitten, neem een subtieler matte kleur.

Nagels: Met een pittige of subtiele nagellak kom je vrouwelijk te voorschijn tijdens het sporten.

Zo ook Naomi Kromowidjojo
Permanent: Permanente make-up is misschien iets te veel van het goede wanneer je maar een uurtje per week sport, maar voor professionals en sportdocenten is het een goede oplossing. Met een permanente eyeliner zien je ogen er altijd opgemaakt uit. Ook wimperextensions kunnen een oplossing zijn, alleen zijn deze wel kwetsbaar

Nog even kiekjes van vrouwelijke sportersLeontien van Zijlaard van Moorsel (ex wielrenster)

Zo ook haar vriedin Danielle Oerlemans (ex wielrenster)

Inge de Bruijn "onze Zwemster"

Wat draag jij tijdens het sporten?

Laat me weten

Adios Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten