donderdag 19 januari 2012

Onbeperkt Genieten


Cupcakes waar je onbeperkt van kan smullen zonder ruzie met de weegschaal, Yeah Right!!
Ja het kan echt check de website van www.thebeautybakery.nl

The Beauty Bakery is een online feel-good winkeltje waar je de verrukkelijkste taartjes, cupcakes en cakejes kunt vinden... and guess what? Deze jongens gaan niet op je heupen wonen! Deze heerlijke wondermiddeltjes zijn namelijk voor je huid. Heerlijke handgemaakte zeepjes en bath bombs, allemaal in Bakery-style: allemaal in de vorm van cupcakes en taartjes.


De stoere ondernemer Angel is een super grappig en prachtig (woh)) (follow haar youtube filmpjes met haar ook al zo leuke nicht Serena) op www.beautylab.nl. Maar sinds 2010 timmert ze goed aan de weg met eyecandy voor je skin want het oog wil ook wat.

The Beauty Bakery speurt de hele wereld af naar unieke handgemaakte skintreats die je huid intensief verzorgen en je onweerstaanbaar laten ruiken. Gorgeous life-size bath cupcakes met een romige toef erop. Oh, I love... a lot!

Het assortiment is behoorlijk uitgebreid van cupcakes zeepjes, zeepblokken, heerlijke lipglosses eggs, BRILJANT
Made by hand with a lot of love...
Elk product wordt met veel zorg met de hand gemaakt door lieve hobby vrouwtjes over de hele wereld die in hun keukentje de heerlijkste bath- & body treats maken. Speciaal voor The Beauty Bakery. Op bestelling. En dat is dan weer cute.

Against animal testing!
Natuurlijk wordt er niets op proefdieren getest. Hell No! Hooguit op proefvrienden en proefzusjes van Angel. Smeert net wat lekkerder en je huidje wordt er heel blij van!


Reviews van gerenomeerde beautybloggers; Getest door redactie van bijvoorbeeld de Linda, Ze.nl en bloggers als Misslipgloss, Beautyscene en Beautygloss.
Zelf heb ik de lipbutter en de zeep met slagroom er tussen (voor decoratie) en het zeepblok met bunny's. Heerlijke lekker ruikende zeep met een fantastische LOOK.Heb jij al wat lekkers gezien en ken je deze site al?

Laat me weten

Adios Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten