donderdag 16 februari 2012

Dior New Look Spring/Summer

 
Dior heeft gisteren haar website compleet geupdated en de website is super gaaf omdat er heel veel backstage filmpjes zijn bijgevoegd.


Je wordt geïnspireerd, krijgt tips van Dior's MUA's en kan een filmpje bekijken over hoe je nu die trends kan toepassen op jezelf. Gelukkig is de uitleg niet alleen visueel per film maar ook rustig te lezen in bijgevoegde tekst. Super leuk echt een zeer professionele website met product en look uitleg.
Frisse en tijdloze en elegante make-up bij Dior's haute couture deze lente en zomer, met focus op de ogen.

Wouh ik vind dit een super look met de aangezette wimpers en natuurlijke wenkbrauwen. De cat eyeliner is gewoon perfect gezet, prachtig gedaan! En zoals je ziet, kan je zelf kiezen hoe dun of dik je de eyeliner maakt. Voor mij mag hij best dik en dramatisch zijn :)

De rest van het gezicht blijft gelukkig naturel: de teint is helder, egaal en fris en wordt aangezet met een lichte, roze blush. Ook de lippen blijven discreet en gesatineerd met licht koraal of rozebeige.

De nagels zijn lekker donker gelakt in iriserende violet van Dior Vernis n°783 Shadow. Dat geeft een heel mooi contrast met de rest van de make-up, maar past tegelijk perfect met de eyeliner.
Een mooie look die wordt uitgelegd op de website

Ik vind Dior een geweldig merk en de nieuwe website is echt een aanwinst super leuk om mee te gluren achter de scherm bij zo'n grootst gevestigd merk DIOR.

Heb jij de nieuwe website al bekeken en wat vind je van de Spring/Summer look

Laat me weten

Adios Marieke


3 opmerkingen: