zaterdag 18 februari 2012

Make up tips van Youtube


Tijden veranderen daar waar we vroegen nog op de deurmat lagen om de Fancy op te vangen en compleet door te spitten op zoek naar afbeeldingen van make up en met geluk een stappenplan, tegenwoordig loggen we even in op Youtube en vliegen de make up tips ons visueel om de ogen.
Op Youtube is een verscheidenheid aan beautyfilmpjes van beginnende tieners die puistjes weg poederen tot goede amateurs met interessante beautytips tot briljante visagisten die voor wereldwijde makeup merken de mooist modellen klaar maken voor een Catwalkloopje. Als Beautyliefhebber kijk ik graag naar Makeup tips van Youtube des te leuker als je stap voor stap ziet hoe die mooie look gecreëerd wordt. Hierbij mijn top 10 van top "Youtubers" van mooie looks tot perfecte makeovers.

1 Michelle Phan Michelle Phan is de top YouTube make-up goeroe, met meer dan 479 miljoen hits op Youtube. Phan is de online woordvoerder van Lancôme.


2 Lauren Conrad, Kristin Ess en Amy Nadine maken samen beautyblog "thebeautydepartment.com" bekend geworden van de Hills. In hun filmpjes zijn tutorials te zien op gebied van haar en make up.


3. Beauty Broadcast, Emily Eddington video's zijn onder andere make-up reviews en tutorials tevens bekend door haar jaarlijkse Emily Awards4. Luxy Hair Twee zussen Mimi en Leyla begonnen een haarverlenging bedrijf, Luxy Hair. Het YouTube-kanaal kan gebruikt worden door iedereen op zoek naar tutorials over up-do's, vlechten en basis styling.


5. Cutepolish Het cutepolish kanaal biedt nagel tutorials, variërend van basis-Franse manicure tot eigenzinnige ontwerpen als plaid, kant of tie-dye.


6 Missglamorazzi op dit YouTube-kanaal neemt een DIY-aanpak, je leert eigen producten maken.


7. Kandee Johnson is een beroemdheid als make-up artiest heeft ze gewerkt voor bedrijven als MTV, CNN, ABC en CBS. Ze is ook een deel van de L'Oreal Beauty Guru programma. Johnson draagt ​​tutorials van haar YouTube-kanaal naar haar blog , waar ze meer inzicht geeft op haar dag tot dag leven.


8. Sarah Victor biedt celebrity-geïnspireerde make-up tutorials, variërend van Adele tot Kate Middleton. Haar films tutorials zijn in een gesplitst scherm 


9. Lauren Luke In haar lessen laat de schoonheidsspecialiste zien hoe de looks van celebs te kopiëren zoals de looks van Leona Lewis, Kim Kardashian, Jennifer Lopez en nog veel meer.


10: Nikki, Nikkietutorials.com. Hollandse trots die wel in het Engels Youtub't. Geweldige jonge meid met onwijs veel humor. Maakt als Visagist de geweldige looks geinspireerd op Films en Celebs Events. Ze durft echt buiten de lijntjes te kleuren niet letterlijk (want het is een top kwaliteit) maar figuurlijk ze creeërt bijzonder looks.


Wat zijn jouw lievelings Youtube kanalen en kijk je veel Youtube Make up tutorials?

Laat me weten

Adios Marieke


4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel. De meeste Youtubers kende ik al, maar ik heb dankzij dit artikel ook een aantal nieuwe, leuke kanalen ontdekt. Mijn favoriete youtube kanaal is eigenlijk geen beauty kanaal. Het is namelijk Threadbanger. Een DIY kanaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet dat Lauren Conrad zo goed was in make up-pen. Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat we elkaar toch kunnen tippen over leuke Youtube kanalen en inderdaad ik wist eerder ook niet dat Lauren Conrad zo handig was

    BeantwoordenVerwijderen