zaterdag 4 februari 2012

Pastel zó 2012!!!

De Elle had het al gezien de cover sierde met Lady Gaga met een prachtige pasteltinten cover look. In korte tijd komen veel "dure" Make up merken (Givency, Dior, Chanel) met een prachtige pasteltinten makeup lijn maar ook de fashion industrie neemt dit over. Of waren ze de trendsetter hiervan, uhh wat was er eerder het kip of het ei. Ach Whatever we kunnen ons heerlijk vergapen aan pasteltinten op Make up en Fashion gebied, kijk je mee?

Givenchy kiest voor een combinatie van aardetinten, pastelkleurtjes en klaproosrood, wat een unieke kleurencombo is dit voorjaar. Voor zover ik weet is Givenchy de enige die voor knalrode lippen heeft gekozen met hun lentelook en dat vind ik zowel vernieuwend als gewaagd. Persoonlijk houd ik daar wel van, een beetje lef!


 

Le Prisme Visage Bucolique Bucolic Blossoms – €50,50De Instant Bucolique collectie bestaat uit een aantal prachtig vormgegeven producten, waarvan de eyecatcher toch wel dit prachtige compact poeder is. Breng dit poeder aan over je gehele gezicht voor een frisse lenteglow.
Givency Le Prisme Blush Bucolique  - €43,50
- Bucolic Poppy (links)

- Bucolic Rose (rechts)


Maar ook de kleding industrie kiest voor liefelijke lente pasteltinten
Wat vind jij van deze nieuwe "Pasteltinten" trend? En heb je al iets getest uit de nieuwe make up lijn?

Laat me weten

Adios Marieke

1 opmerking: