zondag 12 februari 2012

Review: Parfum Hugo Boss Orange


Hugo Boss Orange is al een tijdje op de markt maar toch ga ik de geur reviewen omdat ik jullie graag op de hoogte breng van één van mijn lievelingsgeuren.
Hugo Boss Orange is een frisse vrouwengeur, die tegelijkertijd samen gaat met stijl en elegantie. De flacon van Hugo Boss Orange parfum zorgt voor een aantrekkelijke en exclusieve zomerse uitstraling.

De damesgeur van Hugo Boss Orange wordt omschreven als Oosters houtachtig. Het is echter een combinatie van appels, bloemen en een vleugje vanille. Deze damesgeur zorgt voor een geweldig sensueel en vrouwelijk resultaat.


Ik vind de verpakking top, het is een praktisch formaat voor in je tas lekker strak afgewerkt. De topper is natuurlijk het spiegeltje aan de zijkant, mooi design maar veel belangrijker mega praktisch.
De prijs/kwaliteit vind ik super zeker met de aanbieding van de Trekpleister 25 euro voor 50 ml is een mega goede deal. Wist je dat Orange ook een speciale “goeden doelen” editie van Hugo Boss Orange heeft? Wouh top iniatief. En het lekker geurtje en de support voor het goede doel. 

Boss Orange limited editions voor Unicef
Om kinderen in Madagaskar toegang tot onderwijs en een kans op een betere toekomst te geven, brengt Boss Orange Fragrances limited editions uit van de bekende geuren BOSS Orange Man en BOSS Orange Woman. Boss Orange Fragrances ondersteunt daarmee het ‘Schools for Africa’ initiatief van UNICEF.

“BOSS Orange Fragrances luidt met de lancering van de nieuwe ‘Today. To Help. Together.’ limited editions van BOSS Orange Man en BOSS Orange Woman de volgende fase in van de samenwerking met UNICEF, ter ondersteuning van het ‘Schools for Africa’ initiatief. We nodigen jullie uit om je aan te sluiten bij onze missie om het leven van kinderen in Madagaskar, één van de armste landen van Afrika, te verbeteren. Vanaf februari 2012 steunen we met elke aankoop van één van de nieuwe limited editions één schooldag voor 50 kansarme kinderen uit Madagaskar. Toegang tot onderwijs op jonge leeftijd zal hun leven voorgoed veranderen.”
Orlando Bloom en Sienna Miller zijn beide het gezicht voor deze campagne. Deze limited editions zijn verkrijgbaar vanaf februari. Boss Orange woman 50ml, €54,00 en Boss Orange man 60ml, €51,00. Van elke BOSS Orange ‘Today. To Help. Together.’ Limited Edition die wordt verkocht, schenkt BOSS Orange minstens EUR 1,03 aan ‘Schools for Africa’, het initiatief van UNICEF om kinderen in Madagaskar toegang te geven tot hoogkwalitatief onderwijs. UNICEF steunt geen merken of producten. BOSS Orange steunt UNICEF. Voor meer informatie over de samenwerking kan je een kijkje nemen op
deze website.

Deze geur heb ik ook weer gekocht om het een extra lekkere geur voor de zomer is, lekker fris. De geur blijft heel goed zitten bij mij. Elke huid pakt een geur anders op. De plekken waar je parfum spuit is ook belangrijk voor een langdurig “geur effect” ik spuit (ja soms ben ik vreemd) ook altijd één keer op mijn haar aan de achterkant. De geur trekt er direct in een perfect gedosseerde walm blijft lang in mijn omgeving. Dit geurtje is voor mijn een dikke 9 waard, omdat ik de verpakking, duurzaamheid en geur voor mij heel geschikt vind.

Ken jij de geur? En wat zijn jouw lievelingsgeuren?
Laat me weten

Adios Marieke

3 opmerkingen: