vrijdag 6 april 2012

Into Social MediaWist je dat ik sinds kort ook helemaal into de social media ben? Wil je nog meer van me weten of altijd het laatste nieuws van HollandaBeauty krijgen. Volg mij via Twitter en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes, winacties en andere spannende avonturen van mij. 


Natuurlijk is twitter ook leuk om gezellig wat met elkaar te babbelen en snel en handig contacten te leggen of vragen te stellen. OP Twitter ben ik te vinden via @HollandaBeauty
www.Hollandabeauty.nl heeft ook een eigen Facebook pagina klik HIER om leuke updates te volgen via facebook. Helemaal leuk om de profielen van andere beautyliefhebbers te volgen en uiteraard rustig alle informatie (inclusief previews van nieuwe artikelen en leuke winacties) door te nemen.


Een andere handige manieer is natuurlijk Bloglovin, dit is super handig en leuk om beautyblogs te volgen. Je maakt een account aan (dit is zelfs mij gelukt dus het is te doen) en je kunt direct beginnen met het volgen van jou favoriete blogs. Bloglovin is een website om makkelijk blogs te kunnen vlogen.  Zo heb je in een overzicht elke dag de nieuwste updates van je favoriete blogs bij elkaar.

Niks moet alles mag en is vooral erg handig, haha.

Bedankt alvast lieve bezoekers

Adios Marieke

2 opmerkingen:

  1. Cool! Ik ben sinds een tijdje ook helemaal INTO social media. zo handig en.. euk! hee,ik kan maar geen reactie bij je plaatsen, en ik wil ook meedoen met je winactie maar het lukt maar niet! xx anna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind social media ook zo leuk :) Ben vooral twitter addicted.

    BeantwoordenVerwijderen