woensdag 21 maart 2012

Review Fresh Expression Dagcrème

Vandaag ga ik jullie mijn ervaringen vertellen over het gebruik van de Fresh Expression dagcrème van Dr. van der Hoog. Deze Crème geeft aan de eerste teken an huidverzorging tegen te gaan maar heb ik dat ook zo ervaren? Kijk je mee?
Prijs
Fresh Expression dagcrème SPF15 €17,95 te koop bij o.a. Etos, Kruidvat en Trekpleister en via Dr. van der Hoog haar eigen online shop.

Check eerst welke lijn van Dr. van der Hoog het beste bij jouw huidtype past zodat
je met passende producten voor jouw huid aan de slag kan. Zo behaal je uiteraard het juiste resultaat.

Omschrijving van Dr. van der Hoog over Fresh Expression dagcrème SPF 15 
Met deze heerlijke dagcrème, op basis van Manilkara plantenextract bestrijd je effectief de eerste tekenen van huidveroudering. De crème is rijk aan vitamines, mineralen en essentiële vetzuren die je huid hydrateren, kalmeren, beschermen en verstevigen. SPF 15 beschermt bovendien uitstekend tegen schadelijke UV-stralen. Je huid voelt weer lekker stevig en heerlijk fris aan. Gebruik: elke ochtend na zorgvuldige reiniging.

Eigen bevindingen over de Fresh Expression dagcrème SPF 15
Ik heb de dagcrème voor jullie nu een maand getest en voor mijn huidtype (vette T-zone en vocht te kort op de wangen) heb ik het volgende geconcludeerd. De crème is fris, romig, smeert goed met name als je uit de douche komt als je huid dus echt om vocht schreeuwt. De crème trekt naar het wassen goed in als je huid niet eerst gestimuleerd is door bloedsomloop van een washandje of iets dergelijks trekt de crème echt minder snel in.  Ik vind het een goede crème die ik echt vind voeden voor de huid. De huid zuigt de crème dus in zich en mijn huid werd er echt lekker zacht van. Voor de T-zone is de crème is ietwat aan de vettige kant voor de vette zones op mijn gezicht, voor deze plaatsen vind ik het geen aanrader. Op de drogere zones werkt het juist prima en smeer ik een normale hoeveelheid.
Pluspunten; Toevoeging van methoxydibenzoylmethane (wat zorgt voor bescherming tegen UV) de crème heeft een UV SPF factor van 15 en dat is echt heel erg handig en tegenwoordig ook echt wel een must dat er een SPF aan toegevoegd is. De geur is prima en de crème vind ik echt hydrateren. Ik ben 27 jaar en begin eerste kraaiepootjes te krijgen deze crème is dus wel echt geschikt voor mij (muv de T-zone) echter weet ik niet of het ook echt tegen rimpelvorming helpt. De schoonheidsspecialiste geeft ook aan dat crème's geen rimpelvorming wegnemen maar dat de ingrediënten wel kunnen werken de huid jong en vitaal te houden waardoor je huid langer in conditie blijft.Minpunten: De crème heeft geen pompflacon er zit wel een spatel bij dat er voor zorgt dat je niet met je hand in de pot hoeft te graaien maat het spateltje moet je dan wel 100% clean opbergen of iedereen dat altijd doet, tja daar weet ik het antwoord wel op.

Zou ik de créme nog eens kopen: Ja want ik vind de crème geschikt voor mijn huid mijn huid reageert er namelijk goed op, je kunt lang met de pot doen hij is nu voor 1/3 leeg na 3,5 week gebruik en de topper een SPF van 15 vind ik briljant. En er zitten geen parabenen en minerale oliën in de crème (zo en zo in geen enkel product van Dr. van der Hoog).

Heb jij / of gebruik jij wel eens producten uit de Dr. van der Hoog huidverzorgingslijn? En wat zijn jouw ervaringen?

Laat me weten
Adios Marieke

5 opmerkingen: