Home

dinsdag 22 mei 2012

Trend: Blote buiken, Watttttt???














MSN informeerde iedereen en dus ook mij over de nieuwe trend in Celeb land en dus binnen een jaar ook voor ons "de reguliere burger" die op straat loopt. Jeetje een blote buik ik zat in Havo 1 ongeveer 15 jaar gelden (oma spreekt..haha) en toen liepen we met naveltruitjes eeuwig gedoe is het niet aanstoot gevend voor de leraren?

 Toen we uit gingen naar de Discotheek (zoals dat toen ook nog heette) hadden we een lang vest aan die we ophingen in de garderobe en liepen we met ons naveltruitje de discotheek in...en sommige zelfs nog met een trainingsbroek er onder. De hele introductie van mijn artikel is in de verledentijd want naveltruitjes zijn lang geleden en zwaar passé, uhhh tochhh.. Om god alle Celebs lopen er weer mee en ik kan het maar niet geloven en ben heel internet afgeweest en ja steeds meer naveltruitjes. Ja gadsie dat ga ik niet doen (maar dat riep ik ook bij de skinny). Ik vrees dat we flink aan de Abbcrunches moeten werken in de Gym want het is weer hot. En al was het in Havo 1 al geen topper het ziet er bij mij nu echt niet uit geen blokje te vinden eerder zo'n plooi...helup laat ik me maar vergapen aan de Celebs en ze als inspiratie bron gebruiken. De blote buik is hotte. Kijk je mee?


































902010-ster Shenae Grimes woonde  het Chinese Laundry Fashion Denim lanceringsfeestje bij in Hollywood. De actrice droeg een spijkerjasje met een harembroek met print en een zwart kort topje, gecombineerd met zwarte pumps.



































Zangeres Cheryl Cole droeg voor de opanmes van haar nieuwe videoclip op 31 maart zwarte sneakers met sleehak, een bontgekleurde driekwart harembroek een neongele beha en zwart leren jasje. 



































Selena Gomez liet haar platte buik zien in Dolce & Gabbana tijdens de Kids' Choice Awards 2012 in Los Angeles.



























Katy Perry droeg een neongroene outfit uit de lentecollectie van Gerlan Jeans tijdens de Kids' Choice Awards 2012 in Los Angeles.



































Zangeres Lana Del Rey droeg een wit kort truitjes met een bijpassende rok bij haar optreden tijdens een eliminatie show van American Idol op 22 maart in Hollywood.



































Zangeres Pixie Lott woont in een Dolce & Gabbana outfit de Britse premiere van The Pirates! In An Adventure With Scientists bij op 21 maart in Londen.© Getty Images




































Miley Cyrus in Emilio Pucci tijdens de premiere van The Hunger Games op 12 maart in Los Angeles



































Vanessa Hudgens op 12 maart tijdens de opnames van haar laatste film Spring Breakers.


































Model Elisa Sednaoui woont de Chanel Ready-To-Wear Herfst/Winter 2012 show tijdens de Paris Fashion Week bij in Chanel. 

































Rihanna laat haar platte buik zien bij een optreden tijdens de Grammy Awards 2012 in Los Angeles.bron artikel en foto's: www.msn.com ,
© Getty Images For The Recording A
Zie jij het weer zitten "blote buiken tijd"?


Laat me weten

Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

6 opmerkingen:

  1. Ik hou er zelf niet zo van, maar Selena Gomez staat het wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een leuke trend, maar ik denk dat je in België nogal raar bekeken gaat worden als je er zo bij loopt, dus ik durf het niet echt :D
    Nathalie
    ps: we hebben een leuke giveaway op onze blog die je zeker gaat interesseren! (http://curls-and-bags.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk die nagellak!!! ik volg jullie blog ook dank voor je reactie op mijn blog

      Verwijderen
  3. Het is niks voor mij, maar het is een leuke trend.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen