maandag 21 mei 2012

Giftbox met BeautyEr is volgens mij geen enkel kind die het niet leuk vind om cadeautjes uit te pakken, bij voorkeur nog lekker stiekem als het helemaal niet mag.


Herken je dat dan ook dat je je nieuwsgierigheid niet de baas bent geweest en vervolgens weer een uur nodig hebt het pakketje in de originele verpakking te krijgen zodat het maar niet opvalt? Volgens mij heeft het met leeftijd eigenlijk niet zoveel te maken iedereen kan genieten van het openen van een cadeau. Dat tijdelijke verassingelement en dat speciale gevoel dat iemand moeite heeft genomen speciaal voor jouw een cadeau te kopen.
Ja en daar speelt de markt natuurlijk goed op in en waar ik doorgaans niet heel gecharmeerd ben van commerciële acties vind ik het fenomeen “box met beauty” super gaaf.  Wat houd zo’n box nu in (voor hen die onder een steen liggen haha)? Het is een mooi verpakte doos (een cadeau op zich) waar de aanbieder van de box samen met diverse “grote luxe” cosmetica merken veelal 5 producten in doet waaronder één groot fullsize product.

De meeste aanbieders werken met een thema te denken valt aan: (groen, glamour, travel etc). “Het is de bedoeling dat de beautyliefhebbers op deze manier goedkoop kennis kan maken met de wat onbekendere merken of met merken die niet standaard in de drogist liggen maar alleen online of via salons te verkrijgen zijn, zogeheten Niche merken. Wellicht durf je in de winkel niet dat knal rode lakje te kopen voor je nagels of wil je graag die mascara van een héél duur merk dan kun je middels een luxe travelsize eerst een kijken of je het een prettig artikel vind. Het leuke is dat je ook kennis maakt met producten die je niet kent, poeder voor in je haren etc..
Enkele grote aanbieders van deze boxen zijn; Glossybox (nr 1), Beautybox (nr 2) en Truly yoursbox (nr 3). Je betaalt tussen de 12 en 13 euro en kan de box per maand bestellen of je kan je abonneren ook kun je de box cadeau geven. Je krijgt de box dan keurig thuis gestuurd met een kaartje over het thema van de box en een uitleg over de producten verkooppunten en adviesprijs. Het allerleukste vind ik het verrassingselement. Het is tot verzending strikt geheim welke producten er in de box zitten en dat maakt het elke maand weer spannend. En voor maximaal 13 euro heb je vaak voor circa 50 euro luxe beautyproducten in huis en zeg nou zelf wie wil nou niet elke maand een cadeautje ontvangen en zich heerlijk verwennen met luxe? Verder zit je er ook niet direct een jaar aan vast, voor een beautyliefhebber of een mooi origineel en perfect verpakt cadeau raak ik het je zeker eens aan.
Nu ben ik lid van de Glossybox en iets zegt mij (niet kunnen verifiëren) dat dit de grootste is, alle beautyblogs hebben bijna een review maar er zijn nog 2 grote aanbieders. Mijn vraag welke adviseer jij, zijn er nog meer verrassende boxen voor een vergelijkbare prijs ik ben benieuwd naar jouw mening?)
Heb jij wel eens een beautybox geprobeerd?
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

4 opmerkingen:

 1. Zelf ben ik lid van de glossybox.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ook, dank voor je leuke reactie op het tasje in tasje en leuk dat je er over schrijft, liefs.

   Verwijderen
 2. Ik kende het nog niet :)
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com (GIVEAWAY ONLINE)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank voor je reactie, het is wel een aanrader zo'n box

   Verwijderen