Home

zondag 13 mei 2012

Coming Soon #2




















Hopelijk, hopelijk, hopelijk komt het zomer weer er binnenkort echt een keer door en dan bijvoorkeur langer dan 1 dagje. Alfijn de make up en huidverzorgingindustrie blijft uiteraard positief en brengen diverse heerlijke voorjaarscollecties op de markt speciaal voor de lente en de zomer. Hier een korte update wat er gelanceerd gaat worden.


Make up

Essence: Ready for boarding collectie
Ik heb er al een blogpost over geschreven check het hier. Maar Essence komt met een leuke, travel lancering "Ready for boarding" Voor een zacht prijsje mooie accessoires maar ook een prachtig palette, mooie lipcrèmes en oogpotloodjes.

Lancering: De Essence Ready for Boarding collectie ligt in België in juni in de winkels, in Nederland in juli. 

Sleek Palette

Sleek is een geweldig kwalitatief budgetmerk, ja het kan voor een cheap prijsje goed kwaliteit binnen halen. Sleek heeft al veel mooie palettes uitgebracht die qua kleur verschillen echter altijd met shimmers. Nu gaat Sleek mee met de trend en lanceert ze een palette vol met Matte oogschaduws ik kan niet wachten. Je hebt V1 Brights en V2 Darks:





Lancering: Sleek MakeUP’s Ultra Matte i-Divines palettes zijn te koop vanaf 9 mei  2012 voor 9,00 euro per palette via sleekmakeup.com.

Urban Decay komt met een hele leuke Nail Kit. Dit keer is de kit gevuld met 6 schattige flesjes nagellak in uiteenlopende lekker vrolijke kleurtjes. De Showboat Nail Kit kost €24.

Chanel zomer collectie


Lancering: Chanel Maquillage zomercollectie 2012 met de Soleil Tan de Chanel en Rouge Coco Shine is vanaf 4 mei bij de parfumerie verkrijgbaar.

Parfum: The Body Shop Dreams Unlimeted Sun Fresh
Escada, The Best of 20 years of Summer Fragrances.  Als de zon niet naar Nederland komt, zullen we zelf maar zomerse sferen creëren. Escada helpt daar een handje bij en brengt drie van de beste geuren van de afgelopen twintig jaar opnieuw uit.
Lancering: Deze lekkere zomerse geurtje ligt inmiddels in de winkel

Genoeg eyecandy om naar uit te kijken, waar kan jij niet op wachten.
Laat me weten

Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

5 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar de Sleek palette's, maar ik wil eerst het Acid palette kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love that perfume from the body shop. I smelt it yesterday and it is really nice!

    www.styliststeph.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks voor your comment, i will visit your blog also

      Verwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar de hand & Body wipes.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen