maandag 14 mei 2012

Leuke websites met vandaag nog kortingIk ben lid van de Cosmopolitan en kreeg dan ook keurig het jubileum nummer toegestuurd. Wouh hoe mooi en dik ik ben lid van giga veel tijdschriften die helaas allemaal dezelfde week binnen komen ik scan dus altijd even snel door en al ik wat meer tijd heb lees ik alles door.

En gister was er eindelijk een heerlijk zonnetje en lag ik in de tuin met de Cosmo en daar viel mijn oog op hun super leuke aanbiedingen bij diverse webwinkels. De korting die ze uitdelen is maar liefst 30% en dat vind ik nou echt eens een kortingsactie. Snel ben ik de website langs gesurft en wouh wat veel leuke spullen. Ook zonder het nummer in je hand kun je nog tot vandaag korting krijgen (t/m 14 mei).
De website van http://www.pom-amsterdam.nl/ , nee ik kende hem nog niet heeft te gekke zijden sjaals echt zo gaaf. Echt zijde is duur wel 99,00 euro maar met 30% wordt het een stuk leuker. Ga naar de www.pom-amsterdam.nl , kies je favoriete sjaal en gebruik de kortingscode: COSMOLUVPOM.


Present Time, http://www.cadeau.nl/ heeft de mooiste designproducten van over de hele wereld. En alle goodies worden als echt cadeau ingepakt en thuisgestuurd! Wat me op valt is de verscheidenheid er zijn reiscadeautje, vrouwen en mannenpresetjes etc. Super leuk. Kijk op wwww.cadeau.nl en gebruik de code COSMO om de korting te ontvangen. Ik vond de high heel memorie zo gaaf (zie hier onder).

Let the sun shine. http://www.zonnebrillen.com/ is een webshop voor alles op (hoe raad je het zo) zonnebrillengebied. Hier vind je de allerbeste merken met 30% korting is een fixe korting gegarandeerd. Kijk op http://www.zonnebrillen.com/. Gebruik de code COSMO en ontvang de korting.Knallen met die kleuren!! De cosmetica van Inglot behoeft (denk ik) geen toelichting op een beautyblog. Ingelot heeft alle kleuren van de regenboog voor je nagels, lippen en ogen. Ga naar http://www.inglotcosmetics.nl/ en vul de code COSMO30 in.


Keep on walking, united Nude is het inconische schoenenmerk dat een kruising vormt tussen design en fashion. De pumps met invloeden voor de architectuur zijn lusthaves voor het oog en voeten. Ga naar flagship store in Amsterdam of naar http://www.unitednude.com/ en gebruik de actiecode COSMO30Verder nog korting bij Fab (tassen, clutches en portemonnees) stuur een mailtje naar info@fab.nl en je krijgt je eigen kortingscode.

Verder nog korting bij Mooiin Mouyo (zweedse mode) Ga naar http://www.mouyo.nl/ en pak je korting. De kortinscode die je moet gebruiken is COSJEA

Ik ga vanavond op de valreep nog bij Inglot bestellen en jij ga jij wat kopen?
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

6 opmerkingen: