Home

donderdag 10 mei 2012

Dip Diy Hair



















Lauren Conrad, als je fan bent van het volgen van beauty- en of trendblogs hoef ik denk ik niet uit te leggen wie ze is. Maar voor de zekerheid want op zich is het heel snel uit te leggen, Lauren Conrad is voor beauty(blog)liefhebbers wat Johan Cruijf voor voetbal is. 
Als Lauren iets draagt of doet is de hype of trend binnen de kortste keren in Nederland, toen ze vorige week tijdens de boekpresentatie van haar eigen beautyboek met Dip DIY Hair (whattt?) verscheen en een Instagram fotootje het wereld wijde web op gooide, hoef ik je nu denk ik niet uit te leggen wat we massaal met z’n allen “kunnen” gaan doen.



Yes, right we kunnen als we gezellig met de trend mee willen doen massaal de onderkant van onze haren verven, bij voorkeur in een lekker pittig en heftig kleurtje. Ja want dat is de uitleg van DIP DIY Hair, het is niet moeilijker dan het “dippen” van je haar in de verf en dat doe je zelf (Do It Yourself). Op internet kun je massaal terug vinden hoe jezelf de verf klaarmaakt verder kun je ook de “Color Bug” kopen dit kan je uitwassen! Eigenlijk is dit gewoon make-up voor je haar, het lijkt wel een beetje op oogschaduw!




Bij de ombre look was het nog de bedoeling dat je subtiel je haren vanaf de wortels gezien van donker liet overlopen naar licht, bij het “dippen” maak je juist een harde overgang.
















Persoonlijk vind ik dit alleen leuk voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld een themafeestje of met het EK voetbal een oranje kleur aan de onderkant tijdens zo’n gelegenheid vind ik het gepast. Ik zou het zelf niet voor langere tijd willen dragen het lijkt me “moeilijk” te combineren en een echt zakelijke look creëer je er ook niet mee. Echter vind ik het altijd onwijs cool als mensen durven en lekker anders zijn, in die zin hoop ik dat de “Dip DIY Hair” lekker veel in het straatbeeld is terug te vinden. Al was het maar omdat we met z’n allen lekker vrolijk worden van al die kleuren.

Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter



12 opmerkingen:

  1. ik vind het zo vet! maar ik durf het zelf niet haha, en die color bug is ook best duur

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je reactie, ja het is heftig je moet wel durven maar ondanks mijn mening dat ik het aan mij niet besteed is ben ik stiekem gaan twijfelen het is wel heel vet

      Verwijderen
  2. Ik vind het heel cool! Maar zelf durf ik dat niet haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij hebt geweldig haar zeg!!!, ja ik denk er hetzelfde vet maar je moet even lef hebben

      Verwijderen
  3. Ik vind het zo gaaf effect geven.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga mijn haar binnenkoort ook dip diyen maar dan ook met een Color Bug. Alleen, ik heb zwart haar.. Welke kleur zou dan het best te zien zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vet je gaat het doen ik ben zo benieuwd ja ik vermoed dat je op zwart haar voor een goed effect een zo licht mogelijke kleur moet hebben zoals roze van Conrad, donker groen en blauw zijn wat minder te zien in de overgang.

      Verwijderen
  5. Ik loop ook al een tijdje rond,van zal ik het doen!Ik vind het zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag op je gave blog dat je naar de kapper was geweest je hebt nu prachtig haar maar je bent super stylish en hebt lef dus je kunt het zeker hebben.

      Verwijderen
  6. Ik vind het meisje met witblonde haren en een turquoise dip ontzettend gaaf! Ik heb zelf kastanjebruine haren en twijfel welke kleur Colorbug het beste bij mijn haren tot zijn recht komt. Twijfels, twijfels, twijfels!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wil het in meerdere kleuren doen. Ik krijg alleen nergens een goede site gevonden waar ik dit kan bestellen.kunnen jullie mij verder helpen?

    BeantwoordenVerwijderen