zondag 20 mei 2012

Neon met Nude is HOT


 Laat ik het er spreekwoordelijk direct maar in knallen de Neon kleuren zijn de trend dit voorjaar!!
Aan het eind van 2011 werd de nieuwe trend al door de grote merken aangekondigd voor dit voorjaar en nu het daadwerkelijk “Spring” is althans het zonnetje heeft nog wat moeite acte de presence te geven,  zien we de Neon kleuren met name in veel Fashion items voorbij komen maar ook alle Make up merken lanceren prachtige Neon producten in de parfumerieën en drogisterijen.
De neon kleuren, ik hoor je misschien denken zijn de eighties back? Ja wel wat betreft deze trend. Vooral de kleuren roze, blauw en oranje zijn helemaal hot. Ik krijg het idee dat we op dit moment op beauty-en lifestylegebied zijn beland in de fase kleur en dan vooral lekker heftig. Gelukkig voor de vrouwen die van natuurlijk houden blijven ook de Nude kleuren. Het leuke is dat de trend op dit moment die beiden met elkaar combineert.  Om er niet als een clown uit te zien moet je één detail kiezen voor je Neon accent en de rest subtiel lekker Nude houden.  Bobbi Brown speelde hier met haar collectie Neons & Nudes op in of te wel pak één eyecatcher (mond, ogen etc) en houd de rest vooral nude. Met deze aanpak zorg je er ook voor dat de Neon kleuren overdag draagbaar zijn en niet alleen als uitgangslook opgebracht worden.


Dit zijn slechts adviezen natuurlijk kun je helemaal uitpakken door compleet voor Neon te gaan (zie foto onderstaand). Katy Perry is als Celebrity een voorbeeld hoe je lekker kan uitpakken met Neon kleuren. Persoonlijk vind ik dit ook weer een hele leuke trend ik zou dan inderdaad ook kiezen voor één blikvanger aangevuld met een mooie natuurlijke make up. Ik ben super blij dat de budgetmerken zoals Sleek (zie foto bovenstaand) en Catrice met mooie neonkleuren komen zodat deze trend voor iedereen draagbaar is. Maar ook de iets duurdere kwalitatieve merken zoals Ingelot, Bobbi Brown en MAC hebben prachtige neon kleuren gelanceerd. We zijn klaar voor kleur laat de zomer maar komen.

(foto bovenstaand alleen de blikvanger op de lippen vind ik ook erg gaaf)

Wat vind jij van Neon kleuren?

Laat me weten

Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter


4 opmerkingen:

  1. Ik vind neonkleuren echt super cool! Maar zelf ben ik meer van de pastelkleurtjes:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het super! love the neon trend :)
    Nathalie
    http://curls-and-bags.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen