dinsdag 15 mei 2012

Review: Proefkonijn bij Opi Gelcolor
Op Facebook zag ik een oproep om je als proefkonijn op te geven voor het aanbrengen van de Opi gelcolor.

Ik schreef me in een voilá afgelopen maandagmiddag zat ik in het v.d. Valk hotel in Apeldoorn achter een tafeltje mijn handen te laten doen.


Waarom Gel color
GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met OPI's bestsellers in nagellakkleuren.Wat zeg OPI over de GELCOLOR?
•De GelColors bestaan uit 100% gel, waardoor er een onvergelijkbare, optimale hechting is!
•Na het aanbrengen is GelColor direct droog, dus geen wachttijd
•Lang houdbare kleur: blijft 2 weken perfect glanzend zitten
•Ruim assortiment kleuren van OPI's nagellak-bestsellers! De beschikbare kleuren zijn exact afgestemd op de OPI nagellakkleuren
•Toepasbaar in elke salon!
•GelColors dikken niet in en verkleuren absoluut niet
•De natuurlijke nagel wordt niet belast: de natuurlijke nagel hoeft tijdens de nailprep NIET ontvet te worden met een vijl
•Snel en eenvoudig te verwijderen: GelColors hoeven niet te worden opengevijld voordat ze worden afgeweekt
Review
Het aanbrengen gaat super snel in een paar laagjes, de UV lamp is niet pijnlijk de mevrouw naast mij voelde het wel maar geen pijnscheuten of iets dergelijks maar gewoon “iets” gevoelig
Ik vind het resultaat eerlijk gezegd wel mooier op wat langere nagels dit zegt Opi zelf ook bij teennagels moet het bijvoorbeeld erg dun opgebracht worden
Uiteraard is de vraag of de houdbaarheid ook aanzienlijk langer is dan die van een reguliere nagellak, het antwoord Ja!!!!! De nagellak zit bij mij nu een week op en ziet er nog even prachtig en glimmend uit. Een ander proef konijn Nicole had al een probleem op haar pink naar 2 werkdagen (dit mag niet gebeuren) wellicht is de procedure niet goed gevolgd want de rest zit er bij haar ook nog keurig op .


Ik koos voor Nude leek me wel handig als het 14 dagen blijft zitten, Nicole ging voor dieprood
Voordelen
-          Nagellak met prachtige glans
-          Lange houdbaarheid
-          Je krijgt er super harde/stevige nagels van
-          Snel aangebracht
-          Veel kleuren mogelijk
Nadelen
-          niet voor consumenten te koop
-          als er iets afknapt/slijt is het dus niet over lastig bij te werken
-          het verwijderen is wel echt een “dingentje”
-          het word opgebracht met UV licht
-          de prijs (ongeveer 20 euro voor een behandeling)

Het opbrengen met de UV lampBovenstaand: Zo verwijder je de gelcolor ik noem dat niet makkelijk als was het maar omdat het 15 minuten kost.

Conclusie
Ondanks het lijkt dat het rijtje nadelen groter is zou ik zekers nog eens gelcolor willen opbrengen, stiekem ben ik al op Ebay aan het neuzen voor een lamp en alle spullen want het scheelt zo enorm veel je loopt gewoon zeker een dikke week tot 14 dagen met mooi, verzorgde stralende nagellak. Het nadeel is dus wel dat vaak na een dag of 5 een nagel het begeeft en tja dan kun je zelf niet bijwerken.  Het lijkt me ook echt een voordeel voor mensen die nagelsbijten want je kunt moeilijker bij je nagels komen omdat er een laagje op zit dus bijten is moeilijker. Ik ben behandeld door een dame die werkt in een drogisterij in Leiderdorp. OPI heeft overal straks drogisterijen waar je de gelcolor kan laten opbrengen de dame had het over een prijs van 20 euro voor een behandeling.

Ik zou me zeker nog weer een keer als proefkonijn opgeven, vooral omdat we na afloop ook nog zo'n leuk presentje mee kregen (ben je toch Nederlander voor haha)

Zou jij gelcolor een keer willen proberen en ben je wel eens al model voor visagie, kapper of nagels mee geweest?

Laat me weten
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

7 opmerkingen:

 1. WWat leuk dat je het al eens hebt uitgetest!
  Ik wou me opgeven maar het was voor zoiets een klein beetje te ver weg en ik had er niet zoveel tijd voor!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was ook super leuk, gelukkig was het voor mij in de buurt dus goed te doen.

   Verwijderen
 2. Hoiii proefkonijn Nicole hier ;-)
  Ik heb helaas iets minder goede ervaringen. Na twee dagen was mijn wijsvinger al eraf. Die heb ik toen zelf gelakt in dezelfde kleur (paar dikke lagen topcoat erover heen en het glanste bijna net zo mooi ;-)) maar de dag erna ging mijn middelvinger ook al helemaal los. Toen heb ik besloten om alles eraf te halen. Ik heb alles er overigens gewoon afgetrokken, niet die spulletjes gebruikt die je erbij krijg. Nu heb ik weer mijn eigen nailart erop los gelaten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Proefkonijn Nicole, thanks voor je feedback. Ja bij jou ging het er zo mega snel af niet normaal dat zou niet moeten kunnen maar inderdaad de 14 dagen lukt zeker niet met 10 vingers dus in die zin kan OPI haar verwachtingen niet waar maken. Tot spreeks!

   Verwijderen
 3. Hi! Ik wil het ook wel eens proberen eigenlijk :D Lijkt me echt geweldig als het goed is gedaan!
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf, leuk verslag heb je ervan geschreven.
  Ik wil dit ook wel eens proberen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen