Home

donderdag 31 mei 2012

Shoplog Action Mei

Bezoekers van mijn blog weten dat ik een fan ben van de Action. Ze hebben er alles ook heel veel leuke beauty en fashion gerelateerde artikelen. En uiteraard waar de Action om bekend staat super, super cheap!!! Ik liep weer door de Action en Oeps dit viel in mijn mandje. Kijk je mee?

  1. Armband met decoratie knopen. Super stoer leren armbandje waar je zelf met de knopen kan wisselen dus of een leuk diamand, roosje etc.. Ik kan uiteraard weer niet kiezen en heb een zwarte en camel kleur meegenomen. Ze zitten super goed en kosten per stuk 1.89 euro.
  2. Espadrilles met een suede look, echt handig voor elke outfit de eerlijke review is wel dat ik ze niet heel lekker vind zitten maar ja wat wil je ook voor 7.99 euro (leuk voor erbij)
  3. All time favourite de Dove Deospray 150 ml voor 1.79 euro
  4. Deze hoed vind ik super stoer, leuk voor de beach en mega handig tegen verbranden op je schouders. Het lintje kun je er eventueel afknippen. Deze zomerhoed kost 1.95 euro.




  5. Handig Spijkerrokje voor erbij, weegt niks en uiteraard weer helemaal niet duur. Het rokje was er in 3 kleuren. Dames Denim rok voor 2.98 euro
  6. Ik ging bij mijn ouders in de tuin liggen omdat het zo mooi weer was ik had geen zin om terug te fietsen naar mijn huis dus kocht ik snel een bikini voor erbij (sorry hoezo consumptie maatschappij) maar ik vind hem leuk en bikini's kun je niet genoeg hebben. Kosten 4.99 euro
  7. Deze shampoo en conditioner vind ik super fijn en zijn speciaal voor gekleurd haar, ik heb wel het idee dat ik dat verschil merk en de kleur dus iets langer behoud met colour protecting. Kosten voor shampoo 1.79 euro voor 250 ml en de gliss kur conditioner is voor 200 ml 1.79 euro.
  8. Bezoekers jullie weten dat dit mijn lievelingsserum is, hij was weer op dus hupsakee 2.99 euro voor het nieuwe haarserum.
  9. Deze bikinistrips werken wel (het blijft een vervelend en moeilijk klusje maar deze strips werken voor mij nu het best) Veet supreme cold waxstrips 18 stuks voor 2.39 euro (benen) en 14 stuks (bikinilijn) voor 2.39 euro
Wat vind jij van mijn koopjes en heb je nog aanraders die op dit moment in de schappen van de Action liggen? Laat me weten?
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

10 opmerkingen:

  1. Ik moet er ook weer heen zo te zien! Hebben ze ook nog andere kleuren van die Noosa armbandjes?
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je reactie ik durf het niet met zekerheid te zeggen maar volgens mij waren ze ook nog in het wit.

      Verwijderen
  2. Wat een leuke spulletjes! Die deo is fijn! En ik vind het hoedje ook heel leuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke koopjes! Die hoed is echt heel mooi! Bij Action hadden ze maskertjes in doekjesvorm met salicylzuur, dus dat is een uitstekende exfoliant. Je moet dan gewoon zo'n doekje op je gezicht leggen. Ziet er wel een beetje raar uit :) Ik weet niet zeker of ze die nu nog hebben, maar ik denk het wel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goede tip dank je wel, ik heb wel al masker doekjes van de Action maar ik check even of we het over hetzelfde hebben leuk voor een review! dank je wel.

      Verwijderen
  4. Wat een leuke dingetjes allemaal.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die hoed is gaaaf! :D leuke aankoopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmmz toch weer eens naar de action! Ik haal dr van alles haha. Van handdoeken tot babydoekjes :)

    BeantwoordenVerwijderen