woensdag 6 juni 2012

Lijnen met Celebs.....


Twee weken gelden hebben we hebben even flink kunnen genieten van de zon en toen was het wel even schrikken de bikini moest wel heel abrupt uit de kast gevist worden. Het lekkere weer heeft net zo snel zijn uittrede gedaan als het kwam. Het enige voordeel wat we hier aan over houden is het feit dat we verlenging krijgen om in shape te komen.

Dit onderschrijft Linda de Mol volledig want over 6 weken komt er een cover op de LINDA waar ze te zien is in bikini. En dat betekent afvallen. En ja als Linda de komende 6 weken op dieet gaat om slank en strak te worden volgen in no time 13.000 vrouwen haar.Volgens mediasocioloog Maarten Reesink is Linda beter en mooier dan Oprah. Ze is ├ęcht een rolmodel. "We vinden onze celebs steeds belangrijker. Dat komt ook doordat we onze buren en parochie niet meer kennen of hebben. Hierdoor zien we in de celebs onze nieuwe vrienden."Linda de Mol is daar een goed voorbeeld van: "Zij is bijzonder en hoort bij de grote sterren. Maar toch voelt ze als the-girl-next-door."

De korte conclusie die ik hier uit trek is dat we ons dus moeten identificeren met een Celeb of BN er om extra motivatie te krijgen. Doutzen Kroes maakte voor het mooie lingerie merk Victoria Secret al workout videos, Leontien Borsato stond met afvalpillen in menig magazine, Sonja Bakkeren werd Celeb en werkwoord tegelijk en dus nu ook Linda met een mega afslankhype.

Afvallen in groepsverband verdubbelt het resultaat ten opzichte van een solistische poging. Dus samen afvallen/gezonder leven en dit onder aanvoerderschap van een rolmodel en wij kunnen bikiniproof de zomer in.
Ik ben benieuwd naar jullie mening, raak je extra gemotiveerd als je Doutzen of Linda ziet of probeer je die lijnpoging liever zelf. Persoonlijk motiveert het mij stiekem net wat meer het geeft toch een soort connectie als je ziet dat een Bekende Nederlander ook moeite heeft om op gewicht te blijven en door middel van media aandacht wordt je toch wat sneller aangespoord om mee te doen. Wat we ook doen en hoe de resultaten ook  uitpakken….laat die zomer maar snel weer komen.


Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

5 opmerkingen:

 1. Ik doe het liever zelf, maar meestal niet lang. Ik lijn om op gewicht te blijven, en niet weer 65 te wegen. Ik ben trots op mijn 58 kilootjes en wil dat ook zeker zo houden :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie, goed gedisciplineerd knap hoor

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je wel voor het reageren, ik vind het ook handig

   Verwijderen
 3. Hmmz ik val steeds weer in m'n oude patroon, dit is wel iets wat me weer aan het denken zet! Maar of ik mee ga doen.. Nee denk het niet. Ik houd het voorlopig eerst op gezonder eten, dus gezondere tussendoortjes en 3 gezonde hoofdmaaltijden

  BeantwoordenVerwijderen