dinsdag 5 juni 2012

Review: Glamour Highlight Body Peeling.Vogue Glamour Highlight Body Peeling.
 
Deze peeling kocht ik voor een prikkie bij de Action (voor mij 2.39 euro) en ik was reuze benieuwd. Deze lijn is speciaal samengesteld voor jonge vrouwen die weten wat mode en luxe is.  De lijn bestaat uit bodylotion, body peeling, body & hair perfume, creamshower, en nog veel meer. En het zit allemaal in een chique verpakking met diamantjes!
De Highlight Body Peeling komt uit de Highlight lijn.Welke producten vinden we in de Highlight lijn?* Silky Shiny Bodylotion EUR 6,95 (250 ml)
* Body Peeling EUR 7,95 (250 ml)
* Body & Hair Perfume EUR 7,95 (250 ml)
* Parfum Deo EUR 3,95 (150 ml)
* Cream Shower EUR 4,95 (250 ml)
* Hand Soap EUR 5,95 (250 ml)
Vogue Glamour Highlight Body Peeling
Vogue Glamour Highlight Body Peeling heeft een mild scrubbende werking. De geparfumeerde bodypeeling heeft de geur van lotus en lelietjes van dalen.

Review
De Vogue Glamour Body Peeling vind ik erg fijn! De crème is redelijk dik, maar smeert wel goed uit. Er zitten hele lichte scrubdeeltjes in. Dus niet geschikt voor het grove scrubwerk, maar voor een lichte scrubbeurt is dit juist een ideaal product. Handig is ook dat de body peeling in een pompflacon zit! Voor de Body Peeling betaal je € 7,95 voor 250 ml. Vogue is onder andere te koop bij het Kruidvat, Action en diverse drogisterijen.

Super lekker om eens te gebruiken of om cadeau te doen vanwege de chique uitstraling


He jij al wat gebruikt uit de Highlight lijn?
Laat me weten
Adios Marieke follow me on Bloglovin or Twitter

6 opmerkingen: