Home

donderdag 22 maart 2012

Shoplog Action maart 2012

















Bij mij is (helaas) het motto veel voor weinig en dus ook vaak kwantiteit in plaats van kwaliteit van toepassing. Maar de winkel van de Action zorgt wel voor het eerst héél veel voor weinig maar in tegenstelling tot sommige andere winkels ben ik ook altijd heel erg tevreden over de kwaliteit.
Bij de Action sleep ik de nodige praktische noodzakelijke artikelen weg zoals schoonmaakmiddel, WC papier, plakband etc. Maar ook heel veel leuk voor de heb, roze magneetjes, gave riemen, glimmende oranje hoedje (omdat oranje vast wel weer een keer moet voetballen) etc. Ach ik houd er vaak een super gevoel aan over en héél héél vaak ben ik ook nog eens heel erg blij met de producten die ik heb geshopt zo ook deze keer. Kijk je even mee.

 
High street tiener riemen voor 0.79 cent
Omschrijving: Super leuk riem die je als centuur om je kleding kan dragen. Let wel even op de taille maat deze had ik niet gezien. Handig en in meerdere motieven te verkrijgen.



















































L’oreal haarkleur 6.95 euro
Ik dacht echt sorry maar haarverf ga ik dus niet in een “dump” winkel kopen toch heb ik ooit de L’oreal geprobeerd van de Action 3 jaar geleden en ik had de kleur “match in heaven”. Echt dit is mijn combinatie ik doe de twee kleurnummers door elkaar en dit resulteert in een koper, mahonie kleur. Dit is echt mijn kleur want ik heb echt alle bruin/rood tinten wel gehad van elk merk maar hier kreeg ik de meeste complimentjes op en ik vind deze kleur mij zelf ook het beste staan. De streepjes zet ik niet ik heb al veel kleur nuances en vind één kleur is chiquer. Grote shock dat deze lijn al één jaar niet meer bij de Drogisterijen te koop is. Toen ik 3 maand geleden ook tijdelijk geen aanbod bij de Action zag was ik compleet van slag gelukkig liggen ze er nu weer. En hamster ik er vrolijk op los. Ik gebruik 2 pakjes per verfbeurt en verf mijn haren ongeveer 1 keer per 8 weken.
















 
Sieraden Organizer 2.39 euro
De Sieradenorganizer heb ik twee weken geleden voor het eerst gezien ik heb er direct 2 meegenomen deze lijken me super ideaal voor mijn sieraden (en ik heb er veel). Kettingen aan de lussen (achterzijde) en oorbellen aan de voorkant in de zakjes.


Conditioner 1.59 euro
Ik gebruik heel veel conditioners en heb niet echte voorkeur (alleen dat de substantie dik moet zijn) deze fles leek me wel toepasselijk, ik laat jullie weten of het wat is.


3 Oogpotloden 1,89 euro
Super handig en ze geven redelijk goed hun kleur af, tip maak ze niet warm met een aansteker want ze zijn niet heel vettig dus de truc werkt op deze oopotloodjes niet verder echt top.



Zonnebril 0.99 euro
Deze zonnebril vind ik super gaaf (altijd handig voor erbij) de glazen zijn wel heel geel maar de bril zit goed en zegt een 100% UV filter te hebben super!!

 
Bril etui met rits 1.35
Ik heb wel een mooie zonnebrilhouder maar deze is zo zwaar en niet altijd even handig omdat de handtas al zo lekker bepakt is. Dit is een super lichte variant en ook nog leuk.

 
Notitieblokje 0.89 cent
Handig voor krabbels voor mijn blog en ook super Cute met die reis look (past wel bij me).

Haarschuifjes 0.79 cent
Ik vind alleen die met printje erg leuk en handig voor de prijs kon ik het niet laten

Dit waren de beauty gerelateerde artikelen verder heb ik nog een snijplankenset, een tanktop, paaseitjes (fout), kussenhoesjes, sponsjes etc.. meegenomen.


Koop jij vaak van bij de Action en wat vind je van deze shoplog.

Laat me weten
Adios Marieke

12 opmerkingen:

  1. Die haarclipjes zijn echt geweldig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Action vind ik echt een topwinkel. Je vind er van alles voor weinig geld en meestal is het nog van redelijke kwaliteit ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank voor je reactie, ja het is echt zo'n top winkel ook voor beautyliefhebbers

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ziet er leuk uit allemaal! Leuk die jurk voor je sieraden! Ga ik ook naar opzoek!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk notitie boekje! Binnenkort maar weer even naar de Action dus :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. handige spulletjes heb je gehaald. Die taille riem is echt goedkoop en leuk!

    BeantwoordenVerwijderen